Vraag

Porteren ISDN lijn naar andere provider

  • 19 September 2018
  • 2 reacties
  • 274 keer bekeken

Beste KPN medewerkers,

vanwege het stopzetten van de ISDN service op 1 september 2019 zijn wij genoodzaakt op zoek te gaan naar andere mogelijkheden voor ons telefonie- en internetverkeer.
Nu wij deze oplossing, buiten het KPN netwerk, gevonden hebben, blijkt bij de porteringsaanvraag dat deze niet uitgevoerd kan worden i.v.m. een KPN Zakelijk Belvrij Totaal abonnement dat nog loopt tot 19 september 2019. Voortijdig opzeggen zou leiden tot een afkoopsom van meerdere honderden euro's.
Tot daar begrijpelijk, echter zitten wij met de volgende bedenkingen:

- Als ISDN werkelijk per 1-9-2019 stopgezet wordt, kan KPN onder het huidige contract niet aan de voorwaarden voldoen, omdat de looptijd langer is dan de dienst wordt aangeboden
- Naar nu blijkt, zijn wij destijds door de verkopers van deze verlenging (business partner van KPN) verkeerd voorgelicht over de voordelen van het Belvrij Totaal abonnement. Wij bellen namelijk niet of nauwelijks internationaal of zelfs buiten de Europese Unie en hebben dus ook geen voordeel van het abonnement.

Graag zouden wij, als langjarig klant van KPN een passende oplossing van dit probleem zien, te weten portering zonder dwangsom. Hoe kunnen wij (u) dit realiseren?

Met vriendelijke groet,
Patrick Geerlings
A.A.S. Autoschade EKAS B.V.
Factuurkenmerk: 114.863.644.001.106

2 reacties

Ik had toch tenminste een reactie verwacht......kansloos......
Reputatie 5
Badge +5
Goedemiddag,

Ik heb gereageerd onder uw andere Topic

Reageer