Vraag

Vaste lijn

  • 30 January 2018
  • 8 reacties
  • 294 keer bekeken

Ik had graag gewoon een vaste telefoonlijn voor mijn bedrijf. Toen ik belde kreeg ik te horen dat er wel een lijn lag maar niet vrij was. Kan ik hier meer duidelijkheid over krijgen. Er zit niemand anders in mijn pand en ik kan lijn zo zien zitten? Ik had graag met spoed een telefoonlijn.

8 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Goedemiddag @Gastrobar 1677,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum!
Natuurlijk onderzoek ik graag hoe we voor een vast telefoonlijn kunnen zorgen op uw locatie. Als ik het zo lees lijkt het er haast op alsof er nog een abonnement van een oude bewoner actief is.

Wilt u mij in een privébericht de postcode + huisnummer van dit adres sturen?

Gaat het overigens om alleen een telefoonlijn of heeft u ook internet nodig?
Reputatie 7
Badge +6
Hi @Gastrobar 1677,

Bedankt voor het sturen van de gegevens!
Ik ben mijn systeem ingedoken en ik zie op dit adres op dit moment geen actieve KPN abonnementen naar voren komen, Echter ligt er wel nog een actieve internetverbinding op deze locatie. Het abonnement dat daarbij hoort loopt dus niet via KPN. Dit betekent dat wij deze verbinding niet weg kunnen halen en dat er dus een kabel bijgelast moet worden als we voor u een analoge telefoonlijn aan willen leggen.

Mag ik vragen waar u de analoge telefoonlijn voor wilt gebruiken?
Om te bellen
en bereikbaar te zijn voor gasten
Hoe kan ik achterhalen waar internet vandaan komt, pand was nl leeg toen wij erin kwamen.
Reputatie 7
Badge +6
Weet u wie uw voorganger was in dit pand? Of is dat nog te achterhalen?

Ik kan zelf niet zien bij welke provider het internet loopt en is dus lastig te bepalen. Het is wellicht ook een idee om dit na te vragen bij de beheerder van het pand. Natuurlijk kan ik nu ook een aanvraag voor een telefoonlijn plaatsen. Echter zitten daar dan wel kosten voor het aanleggen van de extra kabel bij.
Dat was bedrijf Soho van dhr Koopmans.

Wat zijn de kosten van een kabel blij plaatsen en op wat voor een termijn zou dit kunnen plaats vinden?
Reputatie 7
Badge +6
Goedemorgen @Gastrobar 1677,

Goed om te zien dat u uw voorganger heeft kunnen achterhalen. Nu kunt u natuurlijk contact met Dhr. Koopmans proberen te zoeken om navraag te doen over de actieve internetverbinding die daar ligt.

Wanneer wij een extra kabel aanleggen zijn de kosten doorgaans gemiddeld € 175,-. De levertijd is hierbij ook afhankelijk van het laswerk en wat daarbij komt kijken. Houd in ieder geval rekening met een levertijd van ongeveer 15 werkdagen. Wanneer er een vrije lijn beschikbaar is, is de levertijd voor een analoge telefoonlijn 6 werkdagen.

Reageer