Vraag

Zakelijke vastel lijn is maar af en toe bereikbaar!

  • 28 September 2017
  • 7 reacties
  • 180 keer bekeken

Sinds een maand is mijn zakelijke lijn maar af en toe bereikbaar. Ik kan wel normaal bellen. Dus ik schakel maar zoveel mogelijk door naar mobiel. Een maand geleden met KPN contact gehad en die zeiden dat het probleem hier binnen moet zijn. Ik een nieuwe telefoon gekocht. Maar het probleem blijft. Het is een analoge lijn. Ik heb wel sinds kort Tv en internet van KPN, maar bellen kan daar niet bij omdat mijn alarm op die analoge lijn zit. En ik geen nieuwe alarm wil aanschaffen.. Wat kan er aan de hand zijn? Ben al 20 jaar bij KPN nooit problemen gehad.

7 reacties

Reputatie 5
Badge +10
Hi @Mabelle,

Welkom op het zakelijk forum van KPN!

Bedankt dat u dit bij ons meldt. Wat leuk dat u al 20 jaar klant bent bij KPN☺️ . Jammer dat u al een maand problemen ervaart met de verbinding. Ik zoek graag uit wat het probleem veroorzaakt. Wilt u mij een privé bericht sturen met de postcode+huisnummer, naam contractant en het telefoonnummer dat niet bereikbaar is?

Zodra ik de gegevens heb ga ik voor u op onderzoek.
Reputatie 5
Badge +10
Hi @Mabelle,

Bedankt voor het sturen van de gegevens. Ik ben op onderzoek gegaan en zie dat u op 29 september in de ochtend contact hebt gehad met de telefonische klantenservice. Van wat ik heb begrepen is dat de problemen zijn opgelost. Hebt u daarna nog problemen ervaren en zijn en andere dingen waarmee ik u kan helpen?
Ik heb contact gehad in augustus
Niet in september. Hetzelfde probleem doet zich nu weer voor sinds 1 week. Met vr gr. Louise Vrolijk
Reputatie 5
Badge +10
Goedendag @Mabelle,

Oeps daar hebt u gelijk in. Ik heb verkeerd gekeken. Naast het Ondernemerspakket zie ik dat u ook een Zakelijk Belvrij abonnement hebt. Omdat ik het het telefoonnummer van uw zakelijk belvrij abonnement niet openbaar wil plaatsen heb ik u een privé bericht gestuurd.

Begrijp ik goed dat u wel uitgaande gesprekken kunt voeren maar af en toe problemen ervaart met inkomende gesprekken? Rinkelt het toestel wel en kunt u aangeven wat de beller precies hoort wanneer zij u proberen te bellen?
Als ik mezelf bel dan gaat het de 1e x goed soms ook de 2e x. De telefoon gaat gewoon over dan. Maar als ik weer bel hoor ik gekraak en gaat er niets over.Dus dat is wat de klamt hoort
Ik kan zelf uit normaal bellen
Reputatie 5
Badge +10
Bedankt voor de toelichting @Mabelle. Ik heb een monteur voor u ingepland op 5 oktober. De privacy gevoelige gegevens heb ik in een privé bericht naar u toe gestuurd.
Dank U!

Reageer