KPN EEN

Fax2email instellen

  • 18 February 2020
  • 2 reacties
  • 772 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +5

Met deze extra dienst van het KPN EEN MKB pakket ontvangt u inkomende faxberichten op een e-mailadres naar keuze.

Fax2email

Als moderne ondernemer gaat u natuurlijk met de tijd mee. Fax2email is niet alleen erg gebruiksvriendelijk, maar ook nog eens milieubewust.  Inkomende faxen worden als Tiff-bestand afgeleverd op uw e-mailadres. Zo heeft u ook onderweg inzage in uw ontvangen faxberichten.

Let op: Deze dienst heeft alleen betrekking op het ontvangen van faxen. Bent u op zoek naar een alternatief voor het verzenden van faxen? Laat dan een reactie achter onder dit topic.

 

Het instellen van Fax2email

Fax2email stelt u eenvoudig in via uw Mijn KPN Zakelijk. Volg daarvoor onderstaande stappen.

Log in op Mijn KPN Zakelijk. Klik in het linkermenu op ‘Mijn Producten’ en vervolgens op ‘Telefooncentrale beheer (BÈTA). Op het dashboard dat verschijnt klikt u op de tegel Fax.

Klik vervolgens op het potloodje achter de fax naam

Er opent een nieuwe veld. Helemaal onderaan dit nieuwe veld vult u het e-mailadres in waarop u de faxen wenst te ontvangen.

Kijk of uw fax is ingeschakeld is.

Klik daarna op fax instellingen opslaan.

 

Nog geen Fax2email?

Heeft u na het lezen van deze blog interesse gekregen in Fax2email, of heeft u andere vragen? Laat hieronder dan een reactie achter. Het forumteam helpt u graag.

 

Interessant voor u:


2 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Geniaal! Zelf zou ik niet zo snel Fax gebruiken maar om het als een e-mail te kunnen ontvangen is gigantisch handig, dan hoeft het niet opnieuw gedigitaliseerd te worden! :D 

Goedemorgen,

We maken sinds 3 weken gebruik van fax naar e-mail, maar we worden zeer regelmatig door het ziekenhuis gebeld dat de fax die zij naar ons willen versturen niet aankomt. Zij krijgen dus bericht uit de fax terug dat de fax niet aankomt. In onze e-mailbox komt het bericht ook inderdaad niet binnen. Dit is ook niet consequent zo, we ontvangen vanuit het ziekenhuis ook wél de faxen maar we kunnen er blijkbaar niet op vertrouwen. 

 

Reageer