MijnGesprek Voip?

  • 17 September 2018
  • 1 reactie
  • 356 keer bekeken

Ik heb momenteel een Vodafone account maar het bereik en ook hun bellen over wifi is waardeloos op mijn locatie. Ik wil dus overstappen naar KPN maar heb een vraag over de Techniek achter MijnGesprek App.
op mijn locatie is 4g (en lager) slecht, ook voor KPN. Ik heb wel een erg goede snelle vaste internetverbinding met professioneel Cisco wifi netwerk. Ik wil dus kunnen bellen en gebeld worden via Wifi. Dit op een mobielnummer en een "vast" nummer. Ook als er plotseling wel even ontvangst is wil ik via wifi blijven bellen omdat mobiel erg onstabiel is.
Is dit mogelijk met MijnGesprek? werkt dit via VOIP? Kan er behalve via de app ook gebeld worden (in- en uitgaand) via een applicatie op MacOS? Is het mogelijk 2 vaste nummer te koppelen aan MijnGesprek?

vol verwachting kijk ik uit naar de antwoorden.

1 reactie

Reputatie 5
Badge +3
Beste @DuCo,

Via MijnGesprek is het niet mogelijk om via een 4G of Wifi verbindnig te bellen (over internet / als VoIP gesprek). MijnGesprek is een onderdeel van KPN ÉÉN oplossing voor vaste telefonie en mobiele oplossingen.

Er komt wel ergens einde dit jaar of uiterlijk in Q1 2019 een applicatie beschikbaar binnen KPN EEN die ook VoIP gesprekken via uw mobiele telefoon kan voeren, namelijk de app InContact. Op dit moment is dit een BETA versie en werkt deze alleen nog voor de PC.

Reageer