Vraag

KPN één 2.0

  • 8 January 2018
  • 2 reacties
  • 790 keer bekeken

Wij hebben een KPN ÉÉN pakket met daarbij 6 mobiele nummers. Nu is het zo dat wij tegen het maximum aanlopen van de databundels. (onderweg Bundel 500mb/150min).
Op de site zag ik dat er nu een XL bundel is met 1GB en onbeperkt bellen voor hetzelfde bedrag als wij nu betalen voor de "onderweg" bundel.
Uiteraard maar even KPN gebeld dat ik graag de bundel wil omzetten naar deze XL bundel. Dit bleek niet te kunnen omdat wij nog een KPN een 1.0 pakket hebben en er nu alleen nog maar 2.0 pakketten worden verkocht.
Het is toch belachelijk dat je bij KPN gestraft wordt als bestaande klant? Wij zijn al 25 jaar zakelijke klant bij KPN en KPN zelf met het aanbod kwam om over te stappen van ISDN naar KPN een. Uiteindelijk hebben we 1,5 jaar gezeik met nummers die kwijt waren, aansluitingen die ineens niet meer werkten, facturen die dubbel bleven komen en nu dus blijkbaar ook nog te veel blijven betalen omdat we al klant zijn.

Ik hoop oprecht dat iemand van KPN dit op kan lossen...

2 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Goedemiddag @Stealthaerox,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum!
Het is absoluut niet de bedoeling om onze klanten te straffen. Als ik het goed begrijp wilt u de databundels van de mobiele abonnementen upgraden naar een bundel van 1 GB, toch?

Het klopt dat er op dit moment 2 varianten van KPN ÉÉN bestaan, de 1.0 en 2.0 versie. Binnen deze varianten zijn er verschillende mogelijkheden en bundels mogelijk. Het klopt dat de XL bundel met 1 GB niet binnen KPN ÉÉN 1.0 valt, maar daar wil ik het niet bij laten. Natuurlijk zoek ik graag uit hoe wij de databundels kunnen upgraden naar 1 GB.

Ik zie dat u uw klantnummer in het profiel heeft ingevuld. Ik heb alleen nog wat extra gegevens nodig. Wilt u mij in een privébericht de bedrijfsnaam, de postcode + huisnummer van het aansluitadres en een overzicht van de mobiele nummers waar het om gaat sturen?
Reputatie 7
Badge +6
Goedemiddag @Stealthaerox,

Bedankt voor het sturen van uw privébericht!
Ik ben op onderzoek gegaan om te achterhalen hoe we de huidige bundels kunnen upgraden, zodat u 1 GB data per maand per mobiele aansluiting kunt gebruiken.

Gelukkig kan ik u het nieuws brengen dat wij binnen het huidige KPN EEN 1.0 pakket een upgrade kunnen uitvoeren. Dit is dus niet direct een wijziging naar KPN EEN 2.0. Het is namelijk mogelijk om de huidige 'Onderweg Bundel' te upgraden naar 'Onderweg Onbeperkt'. Dit zorgt ervoor dat u per aansluiting onbeperkt kunt bellen/smsen en 1 GB data per maand kunt gebruiken.

Om deze omzetting te realiseren is het zaak dat wij een ticket voor de achterliggende afdeling aanmaken. Ik kan het namelijk niet zelf in het systeem doorvoeren. Natuurlijk maak ik graag een ticket voor u aan als u akkoord bent met deze wijziging.,

Reageer