Vraag

KPN EEN kosten te hoog

  • 20 August 2019
  • 3 reacties
  • 242 keer bekeken

Onze bedrijf is overgestapt naar KPN een in July 2019 .
Ik kan niemand bereiken betreft kosten die worden in rekening gebracht. Ik was gelijk niet mee eens met internetkosten van 80 euro per maand.
Ik heb per e-mail overzicht van bestelling gekregen op 24 juni en 25 juni ging ik berichten sturen dat ik wll deze abonnement aanpassen. KPN Een is geinstallierd begin Juli 2019.
Ik probeer contact te krijgen via tel van **Telefoon nummer verwijderd**/ ondertekend door **naam verwijderd**/orderregisser KPN EEN. Geen antwoorden per email . Telefoon is nooit bereikbaar. Klantenservice KPN medewerkers zeggen dat zij kunnen abonnement niet aanpassen omdat het nieuwe abonnement is .
Ik snap niet met we moet ik in contact komen om deze probleem op te lossen.
En ik word nog 2 keer belast: voor oude ondernemerspakken abonnement + KPN EEN.

Edit SjorsK: Persoonsgegevens verwijderd in verband met privacy, gegevens zijn nog zichtbaar voor KPN Medewerkers.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Welkom op het Forum Ruslandexpert,

Allereerst is het goed dat je de vraag hier stelt, ik raad je aan om alvast je klantnummer in je profiel in te vullen zodat een medewerker je kan helpen.

Verder heb ik persoonsgegevens verwijderd zodat ze niet meer publiek zichtbaar zijn, KPN Moderators kunnen er natuurlijk nog wel bij.
Ik heb klant nummer *****
Reputatie 4
Badge +2
Goedendag @Ruslandexpert, welkom op het Zakelijk KPN Forum.

Ik ben direct voor u aan de slag gegaan om te achterhalen wat op dit moment de precieze status is (uw klantnummer heb ik ook in de reactie verwijderd wegens privacy).

In het geval van een opgeleverde order kan de orderregisseur hier geen wijzigingen op aanbrengen. Deze is enkel bevoegd dit te doen wanneer de order nog in levering is. De klacht die u nu heeft zal inderdaad door de servicedesk beantwoord moeten worden.

Per mail zal ik op uw eerdere bericht reageren en u de informatie geven waar u met deze kwestie terecht kunt. Deze mail ontvangt u snel van mij.

Reageer