KPN reageert gewoon nergens meer op.

  • 29 May 2018
  • 8 reacties
  • 779 keer bekeken

mensen, denk 5 x na voordat een aanpassing in uw pakket laat doen. ik heb gewoon drie dagen zonder internet en telefoon gezeten en wat krijg je als je dhr. Jorg Kramer een mail stuurt dat je zoveel problemen hebt gehad en gewoon 7 mensen 3 dagen niks kunnen doen: : diner bonnen. dus mensen als een klacht heeft, mail direct naar Jorg Kramer en ontvang diner bonnen om samen met je vrouw uit eten te kunnen. dan houden ze ook nog eens al 4 maanden dubbele facturen in, en als je hierover een klacht indient dan wordt dit niet eens behandeld.

8 reacties

Reputatie 5
Badge +10
Hi @Paul van der Werff,

Begrijp ik goed dat u een klacht hebt ingediend en niet tevreden bent met de compensatie? Wilt u mij een privé bericht sturen met uw postcode+huisnummer, naam contractant en ter verificatie de laatste 4 cijfers van het IBAN rekeningnummer? Wilt u daarbij een korte toelichting geven van de situatie?
Mensen, al 5 maanden zijn wij bezig met KPN, zoals de andere topic al aangeeft reageert KPN nergens op, ik krijg netjes een melding van Rashid om het dossier op te sturen, dan gaat hij er achter aan. Wat denk u: NIKS, geen reactie meer van Rashid.
Maar vandaag wordt het weer leuker, Ja het kan nog leuker. vandaag belt er iemand om te melden dat ik een ondernemings pakket heb, en dat dit duurder gaat worden en dit dit verouderd is, of ik niet wat anders wil.........
Mensen ik heb helemaal geen ondernemings pakket, want KPN heeft mij ondernemings pakket afgesloten en toen moest ik een klein zakelijk pakket (wat dus niet werkt).
Ik betaal nog steeds voor het ondernemings pakket, want KPN wil wel geld vangen maar terug betalen nee, dat staat niet in hun leveringsvoorwaarden.

Nogmaals: denk goed na voordat u overgaat van het ondernemings pakket naar iets anders, ik ben al 5 maanden bezig met KPN, een dossier opgebouwd van 65 pagina's en krijg totaal geen reacties van niemand van KPN.

Tip: heeft u klachten over KPN: mail dan rechtstreeks met Jorg Kramer (directeur klantenservice) jorg.kramer@kpn.com dan ontvangt u geen antwoord van hem, maar zijn secretaresse stuurt u wel diner bonnen als goedmaker.
Reputatie 5
Badge +10
Hi @Paul van der Werff,

Bedankt dat u dit bericht plaatst op het forum. Allereerst vind ik het jammer om te lezen dat u mij verwijt geen reactie meer te geven op uw berichten. Op 1 juni hebt u netjes uw dossier naar mij gemaild en ben ik meteen voor u op onderzoek gegaan. Ik heb toen meteen de klachtbehandelaar benaderd en verzocht om contact met u op te nemen. In het privé contact dat wij hadden heb ik u dat uitgelegd. Wellicht dat u mijn privé bericht hebt gemist?

Inmiddels heb ik de klachtbehandelaar opnieuw benaderd en verzocht om contact met u op te nemen. Wat uw Ondernemerspakket betreft zie ik dat dit abonnement nog actief is. Begrijp ik goed dat u dit abonnement wenst op te zeggen?
Ik deel de ervaring van Paul geheel.
KPN is de relatie met de klant uit het oog verloren. Persoonlijk contact is er niet meer, interesse in het probleem op te lossen en/of de klant, heb ik niet kunnen ervaren. Met anonieme nummers contact opnemen met de klant is de standaard geworden.
Ik werd zelfs even de les gelezen over hoe ik me als klant zou moeten gedragen omdat de KPN juist er alles aan deed om mij van dienst te zijn. Helaas heb ik het dienstbare niet gemerkt. Er werden geen open vragen gesteld. Nog sterker ik werd de les gewezen omdat ik boos werd.
Het is niet de eerste keer dat ik een klacht heb ingediend. Toen een net briefje gekregen met excuses en een korting op een product. Maar ja.... daar is het probleem niet mee opgelost.
En ook nu weet ik dat ik weer een hele nette reactie zal teruglezen, maar daarmee wint u geen klanten.
Misschien is het een tip om serviceverlening, empatisch vermogen en klantgerichtheid op te nemen in de functieprofielen van medewerkers en ze daar in te trainen.
Reputatie 5
Badge +10
Hi @ToucHRetouch,

Jammer om te lezen dat u geen prettige ervaring hebt met KPN! Wij doen altijd ons best om een goede service te bieden. Excuses als u het anders hebt ervaren! Bedankt voor het signaal! Ik zal het doorzetten naar ons Customer Experience Team.

Mocht ik iets voor u kunnen betekenen, laat het mij weten. Ik help graag ☺️
Dank voor reactie. Het jammere is dat het vaker gebeurd is en vraag me af of KPN wil leren van klachten.
Reputatie 5
Badge +10
Graag gedaan @ToucHRetouch.

Ik kan mij goed voorstellen dat het vaker is gebeurd. Situaties waarbij wij fouten maken komen soms helaas voor. Van die fouten willen wij juist leren om ze in het vervolg te voorkomen!

Zoals in mijn vorig bericht aangegeven doen wij ons best om elke klant een goede service te bieden. Gelukkig zijn er ook klanten die een fijne ervaring hebben met KPN ☺️ .
Je beste doen is prachtig maar nogmaals als men niet luister naar de klant...... dan is het mis!

Reageer