Vraag

KPN zakelijk

  • 8 September 2017
  • 3 reacties
  • 209 keer bekeken

Beste KPN,

Ondertussen hebben wij erg veel zakelijke abonnementen bij jullie lopen. Kan ik hier ook Spotify of Office356 voor krijgen? Ik zie in een aantal teksten dit terugkomen bij KPN zakelijk:

Scherpe tarieven voor bellen naar vaste én mobiele nummers binnen Nederland
Razendsnel internet tot 50 MB/s downloaden en 5 MB/s uploaden
Meer dan 2.500 HotSpots van KPN zodat je ook buitenshuis kan blijven werken
Interactieve TV van hoge kwaliteit met 60 digitale tv-zenders en 15 HD-zenders op je televisie, laptop, smartphone en tablet
Vele extra gratis services zoals Spotify, Office 365 en een Internet Veiligheidspakket!

Kan ik hier ook nog van genieten?

3 reacties

Reputatie 5
Badge +5
Goedemorgen DirectResult, welkom op het Zakelijk KPN Forum.

Als KPN klant moet u natuurlijk optimaal kunnen genieten van alle gratis services en diensten waar u voor in aanmerking komt. De teksten die u hierboven hebt staan horen niet allemaal bij de zelfde propositie. Maar laten we samen gaan kijken welke diensten u nu hebt, en welke voordelen en services daar bij horen.

Zou u in een privébericht uw bedrijfsnaam, postcode en huisnummer willen doorgeven? Dan ga ik voor u aan de slag. 🙂
Reputatie 5
Badge +5
Bedankt voor uw gegevens. Ik zie dat jullie inderdaad veel verschillende pakketten hebben. Zowel KPN EEN, als Ondernemerspakket en traditionele Zakelijk ADSL op verschillende adressen.

Interactieve televisie geldt in principe alleen voor ZZP-propositie (Alles-in-1).

Gratis services zoals Spotify, Office 365 en een Internet Veiligheidspakket lijken acties te zijn van allesineenpakketten.nl, hier kan ik verder weinig over zeggen. Ik weet niet welke voorwaarden zij hanteren voor deze gratis services.

Verder leest u hier hoe u gebruik kunt maken van de KPN WiFi Fon HotSpots.

We kunnen ook gaan kijken hoe we jullie gehele rijtje aan aansluiting kunnen optimaliseren. Slechts op één adres is er op dit moment een KPN EEN.
Reputatie 7
Badge +6
Vroeger bood KPN gratis spotify bij alles in een pakketten, hier is KPN afgelopen juli mee gestopt (voor nieuwe abonnementen). Als een alles-in-een abonnee kan je het alsnog met 2,50 korting aanschaffen,

Reageer