Activatiecode voor spotify vernieuwen

  • 22 February 2018
  • 1 reactie
  • 192 keer bekeken

Ik ben mijn activatiecode voor spotify kwijt. Heb nu een nieuwe internetradio gekocht en wil hier ook spotify beluisteren. Hoe kan deze oude code vernieuwd worden?

1 reactie

Reputatie 7
Badge +6
Goedemorgen @Dreeske,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum!
Als ik het goed begrijp heeft u via uw pakket bij KPN een Spotify Premium licentie en daar wilt u een nieuwe activatiecode voor ontvangen, toch?

Nu ben ik zelf niet echt bekend met een internetradio, maar wel erg nieuwsgierig. Is het dan zo dat u op de internetradio de Spotify app kunt downloaden en daarmee in kunt loggen op uw account om via de internetradio te streamen?

Natuurlijk zoek ik graag uit wat ik in deze kan betekenen en of ik uw activatiecode kan achterhalen. Echter zou dit betekenen dat u de Spotify licentie nog niet eerder geactiveerd heeft, toch? Anders is het namelijk een kwestie van inloggen met uw Spotify account op het nieuwe apparaat en dan kunt u het gebruiken.

Om op onderzoek te gaan ontvang ik graag een privébericht met het klantnummer van uw abonnement, de postcode + huisnummer, naam van de contractant en de laatste 4 cijfers van de IBAN rekening?

Reageer