Vraag

Contractovername bij stopzetten BV

  • 25 November 2019
  • 1 reactie
  • 110 keer bekeken

Mijn BV heeft 2 zakelijke abonnementen mobiel bij KPN. De BV staat er financieel niet goed voor en zal dan ook eind december opgeheven worden. Ik weet niet wat ik dan verder me de abonnementen moet doen. Ik wou ze dan misschien overzetten naar privé, maar er er zit ook nog toestel krediet op. Nu heb ik begrepen dat dat het toestel krediet in 1 keer afbetaald moet worden voordat de abonnementen overgezet kunnen worden. Dat is zowel voor de BV als voor mij privé niet haalbaar. Wat zijn mijn opties hierin? Ik zou het liefste het toestel krediet meenemen naar privé. 


1 reactie

Reputatie 4
Badge +2

Goedemiddag @Peterh1980 , welkom op het Zakelijk KPN Forum!

 

Ik ben voor u aan de slag gegaan om te achterhalen of er een mogelijkheid bestaat het toestelkrediet over te zetten door middel van een contractovername. Helaas is dit niet het geval.

Dit heeft te maken met de verantwoordelijkheid van de rechtspersoon voor het toestel/krediet en dit niet over te dragen is. Hierdoor is het in alle gevallen noodzakelijk het openstaande toestelkrediet volledig af te betalen voordat een eventuele contractovername voltooid kan worden.

Reageer