KPN EEN

KPN introduceert KPN EEN MKB Mobiel 2020

 • 31 August 2020
 • 0 reacties
 • 1387 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +5
KPN MKB Mobiel 2020

KPN introduceert een nieuwe mobiele line-up binnen KPN EEN MKB. Met KPN EEN MKB Mobiel 2020 hebt u voortaan de keuze voor een Unlimited Data-abonnement én een extra voordelige roaming bundel, te gebruiken in de 24 populairste landen buiten de EU.

Met KPN EEN MKB Mobiel kiest u voor een flexibel abonnement, met onbeperkte bundels op ons betrouwbare netwerk.

 

Nieuw, Unlimited data 

Voor het ultieme gevoel van vrijheid bieden we nu ook een abonnement met onbeperkt data, inclusief onbeperkt bellen en sms'en aan. Het abonnement is te combineren met een data sim. In dat geval krijgt de data sim een eigen bundel van 25GB (dus geen onbeperkte data).

Let op. Het Unlimited Data abonnement is niet te combineren met de optie 150 min en 150 sms.

 

Extra Voordeel Landen bundel: meer data voor minder geld

Voor de 24 populairste bestemmingen buiten de EU is een nieuwe roaming bundel ontwikkeld met een databundel van 1 GB. Meer data voor minder geld dus! Goed nieuws voor u als reizende ondernemer.

Voor elke zakenreis een passende bundel

Voordeel Landen

 

Overige abonnementen

Naast het nieuwe Unlimited Data abonnement hebt u de keuze uit de abonnementen 1 GB, 2 GB, 5 GB en 12 GB. Welke u kunt combineren met Onbeperkt bel/sms of 150 min & 150 sms. Het Unlimited data abonnement is alleen te combineren met Onbeperkt min/sms.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor een abonnement zonder databundel. Dan betaalt u 20 cent per MB.

 

Gratis extra opties

Er zijn verschillende functionaliteiten beschikbaar om het gebruik zo goed mogelijk af te stemmen. Zo zijn er gratis en betaalde opties. Om het overzicht te bewaren zetten we alle opties op een rij:

 • MB’s en minuten worden automatisch onderling gedeeld
 • MijnKPN Zakelijk
  Hiermee hebt u online inzicht in al uw facturen en gebruiksgegevens.
 • Business Voicemail
  Zakelijke voicemail waarbij we uw persoonlijke welkomstboodschap laten inspreken door een professional.
 • Visual Voicemail
  Al uw berichten overzichtelijk in beeld gebracht. Wijzig belangrijke instellingen gemakkelijk met een tik op het scherm.

   
 • Toestel Vervangservice 
  Ontvang in geval van schade, defect, verlies of diefstal binnen 4 uur een leentoestel overal in de Benelux. De koerier neemt het defecte toestel mee voor onderzoek en reparatie. U kunt er altijd voor kiezen de reparatie niet te laten uitvoeren. Dan betaalt u alleen de onderzoekskosten (€ 30,- exclusief btw).
 • KPN Premium HotSpots
  Toegang tot 3000 Premium HotSpots in Nederland.

 

Betaalde opties

 • Data SIM 
  Bestel een extra SIM-kaart voor in uw laptop of tablet en gebruik de data van het bijbehorende mobiele abonnement. Deze SIM-kaart heeft dus geen eigen databundel. M.u.v. de Mobiel Unlimited Data SIM.
 • Vast IP-adres op Mobiel
  Een vast IP-adres op het mobiele abonnement of de Data SIM. Dit zorgt voor makkelijke toegang tot het bedrijfsnetwerk, bijvoorbeeld via een VPN-verbinding.
 • Vast-Mobiel integratie
  Als u naast mobiele telefonie ook vaste telefonie in het KPN EEN MKB pakket heeft kunt u de mobiele toestellen volledig integreren in de online telefooncentrale. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om gesprekken op het vaste nummer via uw mobiel op te nemen of om vanaf uw mobiel met het vaste nummer uit te bellen.
 • Extra Voordeel Landen Bundel 1 GB
 • Voordeellanden bundel 250 MB
  Met deze bundel ontvangt u 250 MB die u kunt gebruiken op populaire bestemmingen buiten de EU. Denk hierbij aan de VS, China en Rusland.
   
 • Overige landen bundel 100 MB
  Met deze bundel ontvangt u 100 MB die u kunt gebruiken in de landen die buiten de EU en voordeellanden bundel vallen.
 • Bellen naar buiten EU
  Bundel van 20 minuten waarmee u vanuit Nederland naar landen buiten de EU belt.

 

Toestelbundel

Zoals tegenwoordig gebruikelijk is, is het bij deze abonnementen ook zo dat u een apart contract voor een toestel aan gaat. U hebt zelf de keuze hoe u het toestel betaalt, middels een eenmalige betaling of een maandelijks bedrag. Als u ervoor kiest om het toestel per maand te betalen kiest u een toestelbundel. Er zijn in totaal 5 toestelbundels (€ 5, € 10, € 15, € 20 en € 30) die allemaal verkrijgbaar zijn met 2 looptijden (12 of 24 maanden).

Logischerwijs kan er alleen een toestelbundel afgesloten worden in combinatie met een mobiel abonnement. Als u ervoor kiest om het abonnement voortijdig op te heffen betaalt u het restbedrag van de toestelbundel in één keer. De toestelbundel wordt gezien als een zakelijke lening. Hiervoor geldt geen BKR-registratie.

 

Interessant voor u:


0 reacties

Geen reactie

Reageer