Vraag

HTTPS endpoint

  • 28 April 2020
  • 5 reacties
  • 692 keer bekeken

Goedemiddag!

 

Ik heb nu 2 LoRa sensoren gekoppeld aan het KPN LoRa netwerk, de data die deze sturen wil ik graag forwarden naar Docksters. Daar heb ik een endpoint voor; https://data.docksters.io/gateway/submit/(api_key). Als ik in het kpn portaal een “destination” wil toevoegen moet daar een Shared Secret key bij. Docksters heeft deze niet nodig. Kan iemand meedenken/helpen om dat werkend te krijgen?

 

Alvast bedankt! 


5 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag @Job_Hoogeboom,

Welkom bij de IoT Community!
Ik heb er in dit geval voor gekozen om gelijk een hulpvraag uit zetten naar de specialisten, zodat ik u gelijk een inhoudelijk antwoord kan geven. 

Ik heb van mijn collega begrepen dat de Shared Secret verplicht is en dus ingesteld moet worden. Ons advies is daarom om bij het aanmaken van de ‘destination’ een waarde in te vullen en deze goed te bewaren. Daarna hoeft u de check niet te doen, maar het moet dus wel ingesteld worden. 

Ik hoop u hiermee voldoende mee geïnformeerd te hebben. 

Hoi @Rick S. !

 

Bedankt voor je reactie! Ik had al geprobeerd zelf een Shared Secret te genereren, maar zelfs als ik die ingevuld had kwam er bij docksters nog geen data binnen. waarschijnlijk mis ik een stap, moet alleen nog even uitvinden welke ;)

 

 

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag Job, 

Misschien is het ook een goed idee om de hulp van Docksters in te schakelen hierbij. Ik kan nog even vragen of de specialisten bij ons nog even mee willen kijken. Hiervoor hebben we dan wel wat extra informatie nodig. Denk hierbij aan de DevEUI, Client UUID en het mailadres waarmee u in de portal geregistreerd bent. 

Goedemiddag Rick!

 

Ik heb je even een prive bericht gestuurd!

 

 

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen Job, 

Bedankt voor het privébericht! 
Ik heb de gegevens doorgestuurd, zodat mijn collega nog even mee kan kijken en hopelijk kan achterhalen waar het in zit.
Heeft u ook contact gehad met de klantenservice van Docksters?

 

Reageer