Vraag

otaa Lora verbinding lukt niet

  • 26 February 2020
  • 4 reacties
  • 490 keer bekeken

Beste,

Ik probeer een custom device met atmega328 & RFM95 te verbinden met het KPN Lora netwerk, ik heb de lmic library geinstalleerd, en de pins geconfigureerd, helaas krijg ik de melding unknown event 20 terug, hebben jullie misschien enig idee wat dit betekent? ik gebruik de ttn-otaa sketch van de Lorawan LMIC lib

 

misschien kunnen jullie met m'n device details wat meer zien:

DevEUI
0059AC00001B010A
AppEUI
0059AC000001087A
AppKey
ff1dc4f45090bca2ba6d7acf5817d36e

 

Alvast bedankt.


4 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag @ThomasL ,

Welkom bij de IoT Community! 
Natuurlijk help ik u graag verder. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik dit niet direct herken. Ik moet dus ook een hulplijn inschakelen om een inhoudelijk goed antwoord te kunnen krijgen. 

Ik ga daarom onze specialisten inschakelen en kom uiteraard gelijk terug als ik een terugkoppeling ontvangen heb. 

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag @ThomasL ,

Daar ben ik weer! 
Allereerst excuses voor de late reactie. Door alle omstandigheden is de bezetting een stuk lager en duurt het wat langer voordat ik terugkoppeling krijg van mijn hulplijnen. Er hebben inmiddels meerdere collega's meegekeken, maar wij zien helemaal geen berichten van dit device naar voren komen. De melding ‘unknown event 20’ komt wat dat betreft dus niet bij ons vandaan. Wij verwachten dat het probleem in de code zit of dat de hardware niet goed is. Heeft u nog een andere device dat u zou kunnen testen? 

bedankt voor de reactie, ik weet niet exact waarom de ota niet lijkt te werken, voor nu ben ik even over gestapt op ttn met ABP wat wel werkt. mocht ik in de toekomst wat meer tijd hebben dan ga ik het met een ander device proberen.

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen Thomas, 

Bedankt voor uw reactie! 
Ik kan mij goed voorstellen dat u een alternatief zoekt. Zeker wanneer u relatief weinig tijd hebt om er verder in te duiken. Als ik u in de toekomst nog ergens mee kan helpen hoor ik het graag! 

 

Fijn weekend!

Reageer