Vraag

Streamline Lora koppelen aan Netwerk

  • 16 June 2020
  • 3 reacties
  • 450 keer bekeken

Bij het aanmaken van een StreamLine Lora Tag en het daarna willen koppelen aan het netwerk, komen de vragen

voor de DevEUI App EUi En AppKey.

Iemand een tip waar die dan aangemaakt moeten zijn/worden ?

 

vr..gr.


3 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag @siso

Bedankt voor uw bericht! 
Wat ik mij eigenlijk allereerst afvraag is of u de Connect a LoRa device instructies informatie heeft gevonden op onze Docs pagina? 

Hier vindt u namelijk informatie over hoe u aan deze gegevens komt. Wilt u hier nog even naar kijken?

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag @siso , 

Naar aanleiding van uw privébericht heb ik voor de zekerheid een hulpvraag uitgezet naar mijn collega's. Ik heb zelf namelijk geen ervaring met dit soort devices. 

Wat ik in ieder geval kan aangeven is dat u dient te kiezen voor de optie ‘Streamline LoRa’ moet kiezen (daar was u natuurlijk al achter) en dat u vervolgens de barcode dient in te vullen. Wat betreft de DevEUI verwacht ik dat deze vanuit de leverancier meegeleverd is. Voor de AppEUI heb ik nog aanvullende vragen uitstaan. 

Reputatie 5
Badge +5

Goedemiddag @siso 

Sommige zaken zijn u wellicht al bekend, maar bij deze de terugkoppeling op de vraag die mijn collega Rick had uitgezet. 

Als u geen Deveui van de leverancier heeft gekregen, dan moet u het device niet als Streamline maar als een own lora device registeren. Zoals hier staat uitgelegd connect a device. Daarna moet u de deveui, appeui en appkey die u van de portal krijgt zelf in de device programmeren.

Heeft wel een Deveui, dan kunt u het device als streamline registeren. Voor het aanmaken van een appeui, kunt u die van marvin gebruiken. Een appkey, kunt u maken met de lora tools: https://www.loratools.nl/#/keys

Deze moet u daarna zelf in het device programmeren.

Ik hoor graag of het hiermee is gelukt.

Reageer