Beantwoord

Activation van Guppy LoraWan apparaten

  • 8 februari 2019
  • 6 reacties
  • 839 keer bekeken

Hallo, Ik was bezig met onze 3 Guppy LoraWan apparaten te activeren om onze apparaten en applicatie te testen. 1 van onze apparaat doet wel goed maar de andere 2 doen het helaas niet. Ik krijg een http 351 response voor deze apparaten als ik probeer om downlink te testen.

Werkend Apararaat
70B3D57050000C19

Nieuwe toegevoegde apparaten
70B3D57050000C1A
70B3D57050000C37
icon

Beste antwoord door Rick S. 11 februari 2019, 10:47

Hi @sevket.ozturk ,



Helemaal goed!

Ik zie de Join Requests nu ook naar voren komen in de Portal. Dat gaat tot zover helemaal goed dus.

De activatie van de devices is morgen uiterlijk morgen afgerond en dan zouden de devices dus succesvol aangemeld moeten zijn. Ik houd het in de gaten ๐Ÿ˜
Bekijk origineel

6 reacties

Reputatie 6
Badge +6
Goedemorgen @sevket.ozturk ,

Goed dat u dit topic heeft aangemaakt. Ik help u graag verder!
Ik zie inderdaad dat de 2 devices die u heeft toegevoegd met een 'Error' in de Developer Portal naar voren komen. De aanmelding op het netwerk is niet goed gegaan. Ik heb deze devices nu uit de Portal verwijderd. Ik wil u daarom vragen om deze devices opnieuw via OTAA te verbinden. Als u het Join Request heeft aangemaakt ontvang ik graag een sein, zodat ik kan checken of het goed gaat ๐Ÿ˜‰
Goedemorgen @Rick S. ,

Bedankt voor snel reactie. Ik heb het Join Request opnieuw aangemaakt met hetzelfde DevEUIs
( 70B3D57050000C1A en 70B3D57050000C37 )

Met vriendelijke groet,
Sevket
Reputatie 6
Badge +6
Hi @sevket.ozturk ,

Helemaal goed!
Ik zie de Join Requests nu ook naar voren komen in de Portal. Dat gaat tot zover helemaal goed dus.
De activatie van de devices is morgen uiterlijk morgen afgerond en dan zouden de devices dus succesvol aangemeld moeten zijn. Ik houd het in de gaten ๐Ÿ˜
Beste @Rick S.

Top. Bedankt voor de informatie. Dat is goede nieuws. Ik geloof dat alles goed gaat door de actieveren periode. Morgen wil ik informatie over de situatie geven.

Met vriendelijke groet,
Sevket
Goedemorgen @Rick S. ,

Alle apparaten van onze werken nu. Bedankt voor snel op oplossing.
Ik heb een meer vraag.Wij hebben 2 configuratie voor onze eerste apparaat toevoegt. Een van deze doet wel goed maar andere is helemaal niet nodig dus kunt u ook configiratie voor 70B3D57050000C19 met "mustDeleted" naam verwijderen alstublieft.

Met vriendelijke groet,
Sevket
Reputatie 6
Badge +6
Goedemorgen Sevket,

Bedankt voor uw bericht!
Ik heb het device 'mustDeleted' uit uw account verwijderd.

Mocht ik nog iets anders voor u kunnen doen, geef maar een gil!

Reageer