Vraag

Banned ?

  • 6 August 2020
  • 2 reacties
  • 431 keer bekeken

Kan het zijn dat mijn LoRa verkeer i.c.m. Things Portal ge-banned is ?

Ben lekker aan het ontwikkelen en kon tot gistermorgen mijn device probleemloos OTAA joinen. En opeens niet meer. Ook geen verkeer meer zichtbaar bij ‘Data History’. Niets. Terwijl ik mijn join request wel voorbij zie komen op mijn TTN gateway 😉 Dus de radio is in orde.

Heb ook al nieuw device met nieuw DevEUI aangemaakt. Maar helaas geen verschil.

Heb gistermorgen wel mijn device een flink aantal keer achter elkaar opgestart dus misschien was er teveel dataverkeer in een te korte tijd.

 

Graag hulp hierbij.

 

Alvast bedankt !


2 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag @p_e_p_i_j_n ,

Goed dat u contact opneemt! 
Ik heb mijn collega gevraagd om mee te kijken en ik heb zojuist een terugkoppeling ontvangen. Mijn collega heeft in de data gekeken en hij geeft aan dat hij het probleem niet terug kan vinden. Hij zag dat de portal gistermiddag rond 16.00 uur nog data ontvangen heeft van het device en dit was ook in de Data History terug te zien. Hij heeft ook het netwerk gecheckt en ook daar komt het device gewoon nog naar voren. De laatste activiteit was een join. Krijgt u een bepaalde foutmelding als u naar de Data History gaat? 

Verder ziet mijn collega in de Data History inderdaad veel joins die niet goed lijken te gaan. Toevallig is er deze week een nieuwe LoRa Data History pagina in onze Docs omgeving geplaatst. Hier staat veel informatie over wat er mogelijk fout gaat. 

Hoi @Rick S. 

Gistermiddag deed hij het spontaan weer. Als ik terugkijk in de LoRa Data History zie ik het verschijnsel wel terug.:

Wed2020-08-05 09:10:28.894 was het laatste contact. Vanaf daarna werkte het niet meer. Hele dag door nog geprobeerd.

Thu2020-08-06 10:39:40.472 deed hij het opeens weer.

 

Vreemd..maar lijkt opgelost !

 

Evengoed bedankt voor je hulp !

Reageer