Vraag

Developer Portal Uplink Error - HTTP Response Code 0

  • 19 april 2017
  • 4 reacties
  • 316 keer bekeken

Hallo,

Ik heb een application server aangemaakt met behulp van Node.js + Express.js. Node.js zorgt voor de server functionaliteit en Express.js voor de route om de POST request van KPN Developer Portal op te vangen en te verwerken. Deze set-up host ik op Heroku. In de uitleg wordt vermeld dat de application server SSL certificates dient te hebben (https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html?d=wetlanteclora.herokuapp.com), wat werkt. Echter wanneer ik een simpele uplink probeer te doen naar mijn server's POST request route op Heroku (https://wetlanteclora.herokuapp.com/lorapost), krijg ik een HTTP Response Error 0 terug van het Developer Portal. Een time-out van het request.

In node ziet mijn POST requeset route er zo uit:

app.post('/lorapost', (req, res) => {

res.send("test");

});

Ik zie ook keurig in m'n server POST request verschijnen. Het Developer Portal lijkt echter niet blij te zijn met de verwerking van de POST request. Met Postman kan ik trouwens wel gewoon een POST request versturen, welke gewoon terugkomt met een HTTP status 200 (OK), wat bevestigd dat het zou moeten werken. Ik vrees dat ik de error krijg omdat ik simpel een response terugzend van "test" en het Developer Portal misschien iets anders terugverwacht? Ik kan echter nergens vinden in documentatie wat het Developer Portal voor response terugverwacht op de POST request gemaakt met de uplink knop van een test device.

Wie kan helpen?

Niels

4 reacties

Reputatie 3
Badge +1
@nielsmeima I agree with you. It is not an issue. The connection is ok and the portal doesn't count it as ' unreachable'. So far everything is still working for me. (with the response code 0).
Reputatie 5
Badge +5
Hi nielsmeima,

I was wondering if you have made any progress yet?
Reputatie 7
Badge +11
Hi @nielsmeima Welcome to LoRa Forum! I was wondering if you have made any progress yet?
Update: I do not think this is an issue with my application server config. Node-Red and hookbin also generate a HTTP 0 response...

Reageer