Beantwoord

KPN Things. Wat is een actieve verbinding?

  • 25 June 2022
  • 5 reacties
  • 55 keer bekeken

Ik heb een aantal ‘actieve’ verbindingen nu bij mij developer LORA account. Hoe wordt een actieve verbinding in het explorer programma beschreven? En is een actieve verbinding ook te deactiveren?

 

Hoor het graag.

icon

Beste antwoord door Rick S. 7 July 2022, 09:21

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag @MisterGiez,

Welkom terug! 
Ik moet eerlijk zeggen dat het mij niet helemaal duidelijk is wat je bedoelt. Ik zie op dit moment 3 devices in jouw Things Portal account naar voren komen. Het is alleen wel minimaal een maand geleden dat er voor het laatst een bericht is binnen gekomen. Wat bedoel je precies met de vraag ‘Hoe wordt een actieve verbinding in het explorer programma beschreven?’? En bedoel je daarnaast dat je wilt weten of een device (en de connectie met ons netwerk) ook te verwijderen is?

Hey,

Jullie hebben laatst tussen het freemium en standaard pakket een ‘explorer’ optie toegevoegd. Bij het freemium pakket is een actieve verbinding gratis, natuurlijk om mee te testen. Maar bij het explorer optie staat er ‘Prijs per actieve verbinding € 2,50 per maand’

Ik ben aan het uitzoeken of het lora netwerk van jullie geschikt is voor de uitrol van een hele hoop tijdelijke sensoren. Deze hangen dan voor korte duur op verschillende locaties door het land en sturen de data terug, maar deze zijn niet het hele jaar rond actief, Vandaar de vraag: Wat is een actieve verbinding?

En is het mogelijk om wel een lora devices in kpn portal te koppelen, maar pas de betalen voor wanneer hij data zend.

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag @MisterGiez 

Excuses voor de late reactie! 
Er is sprake van een actieve verbinding als een device op het KPN Things platform geactiveerd en aan een (data) flow gekoppeld is. Aan de hand daarvan worden de maandelijkse kosten in rekening gebracht. 

Meer informatie vind je in de Explorer voorwaarden.

 

Dat betekent dus dat wanneer een device wel is geactiveerd, maar niet gekoppeld is aan een flow er geen maandelijks kosten in rekening worden gebracht?
 

Een soort stand-by modus is dat dan?

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen, 

Yes, daar komt het wel op neer. Je zou het kunnen zien als een soort van stand-by modus. 

Reageer