Vraag

Lora sensor

  • 23 april 2018
  • 1 reactie
  • 260 keer bekeken

Geachte,

Ben al eerder op het forum geweest me sensor applicatie deed het helaas niet. Het was een Adeunis Lora. Ik ben toen goed geholpen maar is tot op heden niet gelukt(Hookbin opzetten). Dat maakt niet uit. Maar ik wil het toch nog een keer proberen omdat Internet of Things heel handig is en de mogelijkheden oneindig zijn. En omdat het een stageopdracht is voor school.

Maar ben niet heel handig met uitvinden van dingen dus daarom zou ik heel graag iets voorgeschreven hebben wat al gewerkt heeft op KPN developpers account. De tutorial van KPN die werkte heel goed en ging me goed af. Dus ik dacht als ik nou iets gebruik wat al helemaal voorgekauwd is kan er weinig fout gaan en daarna kan ik altijd nog iets dieper in de stof gaan.

De concrete vraag is: ik zoek een LoRa sensor die temperatuur meet van de ruimte. En die werkt op het developpers account van KPN. Zodat ik zeker weet dat die moet werken omdat het al eerder is gedaan en daar wel werkte.

Hopelijk begrijpt iemand mijn vraag en kan die gene mij helpen

Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

Leon Jagtenberg

1 reactie

Reputatie 7
Badge +11
Hallo @leon123123123, leuk om je weer terug te zien op het forum en goed om te lezen dat je weer bezig gaat met LoRa! 😀

Ik hoop dat andere forum gebruikers tips of advies hebben om je op weg te helpen. Gezien ik mij voornamelijk bezig houd met het netwerk en de developer portal, weet ik zelf niet erg veel van application servers.

Voor nu hebben we deze guides op het forum staan:

https://zakelijkforum.kpn.com/lora-forum-16/create-a-simple-dashboard-in-node-red-8755
https://zakelijkforum.kpn.com/lora-forum-16/use-octoblu-and-freeboard-to-compare-weather-data-8792

Een (iets oude) handleiding van Michiel Jol om Node-Red op IBM Bluemix als application server in te zetten is hier te vinden: https://github.com/iotacademy/NodeRed_KPN_LoRa/wiki

Reageer