Vraag

Server Decrypt Error bij versturen downlinks

  • 3 september 2019
  • 3 reacties
  • 204 keer bekeken

Beste,

Bij het versturen van een downlink naar https://loradeveloper.mendixcloud.com/rest/sendkpnloramessage ontvang ik momenteel het volgende terug als body:
code:
{
"errorMessage": "Security Check. Server Decrypt Error",
"errorCode": "Client"
}

Is iemand anders hier eerder tegen aangelopen of kan iemand mij vertellen wat hier mis gaat?

Bij voorbaat dank!

3 reacties

Reputatie 6
Badge +6
Goedemiddag @wesseloblink ,

Welkom bij de IoT Community!
Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit niet direct kan plaatsen. Ik wilde even in uw Developer Portal account kijken, maar op basis van de gegevens uit uw forumprofiel heb ik dit niet kunnen vinden.

Als ik het goed begrijp ontvangt u deze fout wanneer u een downlink via de Developer Portal verstuurd, toch?

Wilt u het mailadres waarmee u in de Developer Portal geregistreerd staat in uw forumprofiel invullen?
Dag @Rick S. ,
Bedankt voor je snelle reactie. Ik heb het gekoppelde e-mailadres ingevuld als mijn klantnummer op mijn profiel. Is dit zo bruikbaar?

Het probleem doet zich voor wanneer ik een downlink van mijn application server naar de developer portal stuur. Het lijkt mij dat deze bij correcte implementatie weergegeven wordt in de debugger, toch?
Reputatie 6
Badge +6
Goedemiddag @wesseloblink ,

Bedankt voor het invullen van het mailadres!
Ik heb uw account gekeken en ik zie daar één device in staan. Dit device heeft de status 'error' en ik vermoed dat dit niet helemaal goed is aangemeld op het netwerk.

Ik stel daarom voor dat ik het device verwijder en dat u opnieuw een Join Request maakt. Is dat akkoord?

Reageer