Vraag

Verwachte verwerkingstijd van een network routing/application server verandering?

  • 11 April 2017
  • 5 reacties
  • 277 keer bekeken

Wat is de verwachte tijd tussen het veranderen van de network route van een device in de deviceManager en zijn eerste communicatie pogingen met de andere application server?

Ik heb gisteren van 6 devices de routing profile veranderd en ze communiceren nog met de application server die voorheen ingesteld stond. (hierbij zijn de routing profile en de application server niet veranderd en er zijn andere devices die met beide succesvol communiceren.) Er zijn nu 22 uur verstreken.

5 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Hi ASmit,

Voor zover ik weet, wordt de routing server adres real-time geraadpleegd. Er zou dus geen vertraging mogen zijn. Gezien er nu meer tijd is verstreken, vraag ik mij eerst af of het inmiddels aangepast is? Of wordt nog steeds de oude app server gebruikt?
Ik verneem het graag van je en zoek het graag uit!
Hi Tim,

Ik zie van drie device om 10:23- 10:33 vandaag de eerste communicatie met de nieuwe server.
Hierna communiceren ze weer met de oude server.

Ik ga via support wat specifiekere informatie doorsturen.

Mvgr, ASmit
Reputatie 7
Badge +11
Goed idee, waarvoor bedankt! :D
Dit probleem heb ik zelf niet ervaren met de Developer Portal, gaat het om Thingspark?
Dit gaat om www.kpn-lora.com/DeviceManager, www.kpn-lora.com/wlogger, https://api.kpn-lora.com/thingpark/lrc/rest/downlink en 195.121.64.172 als exit node van de kpn.
Reputatie 7
Badge +11
Beste @ASmit, sorry voor mijn late reactie. Ik vroeg mij af, heb je een ticket ingeschoten voor het probleem bij Actility? Wat is daaruit gekomen?

Reageer