Beantwoord

Viloc Tag Roaming

  • 9 October 2019
  • 4 reacties
  • 1183 keer bekeken

De Viloc Tag (GPS systeem dat werkt op het LoRa netwerk) werkt in Nederland, Belgie, Frankrijk en Polen. Echter zit er dan geen roaming op in het buitenland. Wat houdt roaming in en wat gaat je dan niet met het systeem?
icon

Beste antwoord door Rick S. 15 October 2019, 16:14

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Hi @EmilIstafanous ,

Welkom bij de IoT Community!
Ik heb uw vraag gister al gezien, maar bewust nog even niet gereageerd. Ik wilde namelijk eerst de vraag bij onze specialisten neerleggen, zodat ik u direct een inhoudelijk antwoord kon geven. Ik heb alleen tot op heden nog geen terugkoppeling ontvangen.

De laatste keer dat ik hier navraag over heb gedaan was de status dat het nog niet gelanceerd was. Dit is echter alweer een tijdje geleden. Zodra ik een terugkoppeling ontvang hoort u direct van mij!
Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag@EmilIstafanous ,

Excuses voor het lange wachten en bedankt voor uw geduld! 

Ik heb onderstaande terugkoppeling ontvangen: 

 

“KPN is op dit moment druk bezig om LoRa roaming te realiseren”. Op dit moment hebben we is het nog in testfase met Swisscom en Proximus. We verwachten binnenkort (voor het einde van het jaar) het te kunnen aanbieden aan onze klanten. Een belangrijk punt is wel dat nog niet alle diensten dan beschikbaar zullen zijn. Geolocation obv LoRa wordt nog niet ondersteund. De Viloc tag maakt hier gebruik van.

Beste Rick,

 

Dank u wel voor uw terugkoppeling. Ik ben erg geintresseerd in het LoRa netwerk dus de kans dat ik meer vragen stel op dit forum is aanwezig. Bedankt!

Met vriendelijke groet,

 

Emil Istafanous

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen @EmilIstafanous ,

 

Graag gedaan hoor! U kunt hier met al uw vragen terecht, dus schroom niet om ons te benaderen :grin:

Reageer