Vraag

Wat is de maximale lengte van de message body bij een m2m bericht

  • 23 March 2023
  • 5 reacties
  • 62 keer bekeken

Goedemorgen,

De messagebody van mijn m2m berichten zijn vrij lang. Is er een limiet aan de lengte hiervan?

Hoor het graag, dan weet ik of ik datapakketten moet gaan opsplitsen.

 

Mvrgr,

Alex Wesemann


5 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen @Alex Wesemann,

Toen ik het topic zag heb ik gelijk intern de vraag uitgezet over het limiet. Ik heb nog geen concrete terugkoppeling ontvangen, maar ik heb wel een aanvullende vraag. Wat moeten we ons voorstellen met ‘vrij lang’? Hoelang zijn de berichten? Eventueel kun je mij ook een privé bericht sturen met een voorbeeld bericht. Dan kunnen mijn collega's hier ook gericht naar kijken. 

Natuurlijk kun je er ook achter komen door het met de berichten te proberen en te kijken of de berichten doorkomen. Uiteraard ga ik wel verder achter het antwoord aan of er een limiet aan de lengte is. 

Beste Rick,

Dank voor je bericht. Ik heb inmiddels de berichten opgeknipt in delen, want als ik meer dan 1250 tekens verstuurde ging het sowieso mis.

Het is, denk ik, wel belangrijk om ergens in de manual/documentatie te vermelden hoe lang het bericht (MessageBody) mag zijn.

Ben benieuwd wat je collega's voor antwoord hebben. Ik kan dan in mijn software monitoren op teveel tekens en automatisch berichten opknippen.

Wacht het af!

gr, Alex

Beste @Rick S. 

Heb je hier al meer informatie over?

mvrgr,

Alex

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen Alex, 

Goed dat je weer even een bericht gestuurd hebt. 
Afgelopen vrijdag heb ik gevraagd of er alweer een reactie was, maar dat was nog niet het geval. En ook vanochtend nog niets. Eerlijk gezegd had ik ook een snel antwoord verwacht. Sorry dat het wat langer duurt! 

Geen probleem @Rick S. We wachten het af, gr Alex

Reageer