Beantwoord

Domein in quarantaine

  • 29 March 2015
  • 4 reacties
  • 602 keer bekeken

Beste,

Sinds enige dagen is ineens mijn domein in quarantaine geplaatst. Aangezien het bericht van verlenging is gestuurd naar postmaster@...nl en niet naar het aangegeven administratief contact bij de whois gegevens van de site, had ik het even gemist dat er een verlenging noodzakelijk was.

Afgelopen Dinsdag heb ik contact gezocht met de zakelik desk om het op te lossen, tot op heden is er bij het sidn nog geen verandering in de domeinstatus en blijft het bedoelde domein onbereikbaar.

Aangezien er via mijn normale mail gecommuniceerd zou worden welke acties er ondernomen zouden worden en ik nog steeds niks heb ontvangen op dat mailadres vraag ik mij af...

Wanneer wordt dit opgelost ?

Mvg

Arno
icon

Beste antwoord door Tim 31 March 2015, 16:54

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Beste Arno,

Zeer vervelend om te lezen dat dit probleem is ontstaan! Ik ben op de hoogte dat een aantal abonnementen niet op automatische verlenging zijn komen te staan en dit per e-mail aankondigd is. Ik kan mij goed voorstellen dat u hier niet blij mee bent.

Natuurlijk help ik u graag om het domeinnaam weer zo snel mogelijk online te krijgen. Zou u mij daarvoor een https:///t5/notes/privatenotespage/tab/compose/note-to-user-id/227" target="_blank willen sturen met de betreffende domeinnaam, uw volledige naam, uw adresgegevens en graag uw e-mailadres? Dan ga ik meteen voor u aan de slag om dit probleem op te lossen.
Bericht verzonden, alvast dank voor de moeite
Reputatie 7
Badge +11
Beste Arno,

Ik kwam er nog achter dat u op 24 maart telefonisch contact heeft gehad met de klantenservice. Deze hebben een storingsmelding aangemaakt voor het probleem maar deze is nooit verstuurd, ik zie de melding nog steeds staan. Ook mijn excuses voor dit ongemak, dit probleem had dus eigenlijk veel sneller verholpen moeten worden.

Zojuist heb ik de melding even gecontroleerd, ik zie dat mijn collega's ermee bezig zijn geweest en de domeinnaam om 14.00 uur hebben hersteld. Goed om te zien dat inderdaad de website weer werkt!

Indien u vragen hebt dan lees ik deze graag.
Tim, volgens mij heb jij echt een leuke baan, super voor elkaar zo ! :D

Bedankt voor de verder vlotte afwerking !

Reageer