Beantwoord

gegevens domeinnaam

  • 26 January 2021
  • 4 reacties
  • 102 keer bekeken

Wij hebben sinds 2018 een domeinnaam maar dit nooit gebruikt en geen verstand van. Nu hebben we iemand gevonden die website voor ons gaat maken. Die vraagt om de gegevens van ons domeinnaam maar die hebben we niet. Hoe komen we hierachter? Heb al meerdere keren gebeld met kpn maar die sturen het naar vonk82@kpnmail.nl terwijl we al meerdere keren hebben aangegeven dat het naar van.denbos@outlook.com gestuurd moet worden. Ons klantnummer is; 125463098

icon

Beste antwoord door Rick S. 29 January 2021, 13:37

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen @Vandenbos,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum! 
Wat tof om te lezen dat jullie een nieuwe website gaan bouwen voor dit domein. Het is mij alleen niet helemaal duidelijk welke gegevens van de domeinnaam nodig zijn? Bedoelt u dat de domeinnaam verhuisd moet worden en dat u dus de verhuiscode nodig heeft? 

Ik heb alleen de domeinnaam vandenbosinterieurbeplanting.nl er op de factuur staat maar verder niks. Ik weet niet precies hoe of wat. 

Ik heb  t net nagevraagd maar inderdaad de verhuiscode heb ik nodig

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag @Vandenbos ,

Ik kreeg geen notificatie van uw reacties en kwam het net pas tegen. Mijn excuses voor het wachten! 
De verhuiscode van het domein is inmiddels verstuurd naar het @outlook.com mailadres. Soms komt het  mailtje terecht in de Spambox, dus goed om dat ook even te checken :wink:

Reageer