Van Opslag online naar Onedrive in 2 stappen!

  • 19 October 2015
  • 0 reacties
  • 638 keer bekeken

Reputatie 4
Badge +1
Wat is Onedrive voor bedrijven?
U kunt Onedrive voor bedrijven zien als de Europese variant van Opslag online. Wanneer u uw bestanden onderbrengt bij Onedrive voor bedrijven valt dat dan niet onder de wet van Nederland, maar met zijn datacenters in Amsterdam en Ierland wel onder de Europese wetgeving. In tegenstelling tot de particuliere gratis Onedrive is de Onedrive voor bedrijven enorm beveiligd en voldoet hij aan alle Europese veiligheidsvoorwaarden.


Samenwerken vanuit elke locatie
Onedrive voor bedrijven is bovendien gespecialiseerd in samenwerken. Het is te vergelijken met een kamer in de lucht waar u en de personen die u de machtiging heeft gegeven elk moment en overal vandaan naar binnen kunnen stappen. In deze ruimte vindt u naast uw bestanden Word, Excel, Powerpoint, Sway en Onenote. U kunt tegelijkertijd met anderen in deze documenten typen of wijzigingen doorvoeren. U krijg niet alleen meer functies binnen Onedrive, maar het is ook nog goedkoper.

Bij Opslag online betaalt u voor de eerste 5 GB niks en € 6,00 euro in de maand voor 50 GB. Bij Onedrive betaalt u maandelijks € 4,20 voor 1 TB en eind 2015 zal dit zelfs onbeperkt zijn. Mocht u ervoor kiezen om niet over te stappen naar Onedrive willen wij u aanraden om uw bestanden voor de einddatum te downloaden. Per mail ontvangt u een aankondiging dat deze vanaf de einddatum verwijderd zullen worden.

Overstappen naar Onedrive in 2 simpele stappen Stap 1: Klik op >>deze link<< om Onedrive te bestellen en installeren. Wilt u meer informatie over het installeren? Klik hier. Stap 2: Verplaats uw bestanden. Ga naar uw bestanden binnen Opslag Online. Druk op CTRL+A om al uw bestanden te selecteren en Ctrl+C om deze te kopiëren.


kunt u deze naar Onedrive gaan verplaatsen. Om dit te doen kunt u rechtsondering op het Onedrive icoon klikken. Kies daar voor CTRL+V of druk de rechtermuisknop in binnen of op die map om vervolgens voor plakken te kiezen. Controleer vervolgens of alle gewenste mappen nu in uw Onedrive staan. U bent nu succesvol overgestapt van Opslag online naar Onedrive voor Bedrijven. Hebt u meer dan 1 TB aan bestanden? Dan raden wij u aan om deze bestanden tijdelijk lokaal of via de particuliere versie van Onedrive te bewaren. Over enkele maanden heeft Onedrive geen datalimiet* meer en kunt u al uw bestanden zonder extra kosten online zetten.

Geeft deze uitleg u de kriebels? Laat hieronder een bericht achter en u wordt zo snel mogelijk geholpen.

*Fair Use Policy - Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw

Interessant voor u:
- OneDrive Tip: OneDrive gebruiken als netwerkschijf in Windows
- OneDrive Tip: OneDrive cloud integratie in applicaties
- OneDrive Tip: Delen en samenwerken met OneDrive
- OneDrive Tip: OneDrive cloud voor bedrijven installeren of upgraden
- OneDrive Tip: OneDrive alternatief voor openbare download diensten
- Forum: Over het Zakelijk KPN Forum
- Forum: Cloud-diensten

0 reacties

Geen reactie

Reageer