Beantwoord

Wordpress niet beschikbaar voor installatie KPN cloud

  • 20 February 2019
  • 5 reacties
  • 316 keer bekeken

G

oedendag,

Ik kan op de KPN site of het forum niet vinden hoe ik de knop tevoorschijn kan halen in KPN cloud om de site applicatie KPN Cloud . Zie aangehechte screenshot.

Is er ook ergens een stappenplan met wat meer details hoe je de website moet verhuizen. Nu stopt ie zover ik m kan vinden bij het uploaden van de files naar de FTP (wat overigens niet lukt).

Hartstikke bedankt voor de hulp want de site is al te lang uit de lucht.

Met hartelijke groet,

Jacco Leus
icon

Beste antwoord door Rashid 25 February 2019, 12:08

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 5
Badge +10
Hi @JLEUS,

De knop voor site applicaties vindt u in het kolom van 'Websites'. Hieronder heb ik een afbeelding geplaatst van waar u het kan vinden.Op het forum staat een blog waarin wordt uitgelegd hoe u uw website kan verplaatsen/verhuizen. De blog heet Wordpress - Website verplaatsen/verhuizen. Daarmee zou het moeten lukken 🙂.

Mocht u nog andere vragen hebben, stel ze gerust.
Hallo Rashid,

Bedankt. Echter die site applicatie heb ik juist een screenshot van bijgedaan. Ik kan nl WordPress niet selecteren. Ik vermoed dat jullie dit moeten activeren of zo.

Hoor het graag.

Jacco
Reputatie 5
Badge +10
Hi Jacco,

Graag gedaan! Van wat ik heb begrepen kan er per Wordpress licentie 1 domeinnaam worden toegewezen. Ik heb toch een ticket voor je aangemaakt zodat de experts dit kunnen onderzoeken. Zij zijn namelijk meer gespecialiseerd hierin dan ik. Mijn collega gaat ermee aan de slag en geeft je een terugkoppeling zodra hij meer weet.

Ik heb je een privé bericht gestuurd met het ticketnummer.

Groet,
Rashid
Hallo Rasheed,

Ik zag het prive bericht. Excuses voor de late reactie. Was op zakenreis.
Ik zie helaas nog steeds niet wordpress om te installeren. Zou je dit met prio willen uitzoeken en oplossen.

Met hartelijke groet,

Jacco
Reputatie 5
Badge +10
Hi Jacco,

Fijn dat je mijn privé bericht hebt ontvangen. Ik hoop dat je een prettige reis hebt gehad. Om dit snel opgelost te krijgen adviseer ik je om te bellen met onze toppers van de Cloud afdeling. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0800 0403.

Groet,
Rashid

Reageer