Beantwoord

Account aanmaken zonder Nederlands mobiel nummer

  • 7 June 2022
  • 5 reacties
  • 100 keer bekeken

Ik wil graag een KPN account aanmaken. Er moet een mobile nummer ingevuld worden. Omdat ik in het buitenland woon heb ik geen Nederlandse mobile nummer. Heeft iemand hier een oplossing voor ?

icon

Beste antwoord door F.Gielen 9 June 2022, 16:33

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag @F.Gielen

Welkom op het Zakelijk KPN Forum! 
Als ik het goed begrijp wil je een KPN ID voor een MijnKPN omgeving aanmaken, toch? En in dit proces moet je een mobiel nummer invullen en daar loop je vast aangezien je geen Nederlands mobiel nummer hebt? Begrijp ik het zo goed?  

Heb je een screenshot van de eventuele foutmelding die je daar krijgt? En voor wat voor soort abonnement wil je MijnKPN aanmaken?

Goedemiddag Rick,

bedankt voor jouw antwoord.  Je hebt me goed begrepen. Ik wil alleen mijn facturen downloaden,  dus moet ik bij Mijn KPN inloggen. Hierbij moet ik een mobiel nummer invullen. Ik heb alleen een Duitse mobile nummer, maar die word niet geaccepteerd.  De foutmelding is:  Ongeldig Nummer. Probeer het opnieuw

 

Met vriendelijke groet, Franz

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen Franz, 

Duidelijk! 
Laten we kijken hoe we dit op kunnen lossen. Ik heb zelf even gekeken en volgens mij in het invullen van een contact telefoonnummer geen verplicht veld. Heb je het toevallig ook geprobeerd zonder een telefoonnummer in te vullen? 

En wat voor soort abonnement wil je precies koppelen om bij de facturen te downloaden? Wil je het klantnummer van dit abonnement in je forumprofiel invullen?

Goedemiddag  Rick,

 

je hebt gelijk, zonder telefoonnummer word geaccepteerd .

Stom dat ik dat niet geprobeerd heb. Hartelijk bedankt voor de tip.

 

Met vriendelijke groeten

Franz

Reputatie 7
Badge +6

Geen enkel probleem hoor! Het belangrijkste is dat het nu gelukt is natuurlijk. 
Als er nog andere vragen zijn horen we het graag. 

Fijn weekend alvast! 

Reageer