Vraag

Exporteren van belgegevens

  • 27 January 2018
  • 4 reacties
  • 574 keer bekeken

Is het mogelijk om de belgegevens/historie per abonnement te downloaden? Of om de factuurspecificatie in CSV of Excel ergens te krijgen?

In verband met inzage in verbruik per abonnement en het gehele bedrijf zou dat erg handig zijn. Onze USA abonnementen hebben die functie standaard in de portal zitten (AT&T, Verizon, etc.). Ook gebruiken we dit voor het doorbelasten naar klanten.

4 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Van welke selfservice portal maak je gebruik? Ik weet dat de optie bestaat voor deze portal.
Reputatie 5
Badge +5
Goedemiddag @Post,

Is het inmiddels gelukt? 🙂
IK heb sinds afgelopen week eindelijk toegang tot mijnKPN. Er ging iets mis met de registratie. Ik kan daar niks vinden over exports, alleen facturen.

De andere portal krijg ik geen werkende login. De enige feedback van de webserver is: "It works!"

Ik wacht nog even af tot ik in dit account de eerste facturen te zien krijg. Wellicht krijg ik dan spontaan een xls of csv export functie. Maar er is in ieder geval niks over gedocumenteerd door KPN.
Reputatie 5
Badge +5
Goed om te horen dat de koppeling met MijnKPN in ieder geval nu werkt. Afhankelijk van het product wat u afneemt en van de factuurinstellingen zult u de aangegeven informatie wel of niet kunnen inzien. Ik kan uiteraard wel meekijken als u mij voorziet van bedrijfsnaam, postcode, huisnummer en laatste 4 cijfers van het IBAN in een privébericht.

Reageer