Beantwoord

Facebook loskoppelen spotify

  • 5 February 2017
  • 1 reactie
  • 276 keer bekeken

Hallo ik wil mijn Facebook account loskoppelen van mijn spotify account .. hoe kan ik dit het beste doen ?
icon

Beste antwoord door Lindsay 6 February 2017, 16:40

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 6
Badge +5
Hoi Debbie!

Welkom op het Zakelijk KPN Forum 😃 Facebook ontkoppelen van Spotify is op meerdere manieren te doen:
  1. Ga in spotify op de PC naar file -> Preferences In dit menu kunt u facebook (ont)koppelen.Dit werkt alleen als u uw Spotify account hebt aangemaakt met een los e-mailadres/gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Als uw Spotify account echter is aangemaakt rechtstreeks met Facebook, dan is dit niet voldoende. Het enige wat u dan kunt uitzetten is of Spotify op Facebook publiceert waar u naar luistert (in de app onder instellingen). Als u echt helemaal van Facebook afwilt met uw Spotify account zult u in dit geval een nieuw account moeten aanmaken, waarbij u dan een eigen gebruikersnaam en wachtwoord kiest. Dat kan door middel van het formulier op deze pagina. U kunt daarna contact opnemen met Spotify om playlists over te laten zetten van uw oude account naar uw nieuwe account als je dat wilt.

Nu denk ik dat u Spotify Premium via ons hebt en neem ik even aan dat de tweede oplossing voor u van toepassing is. 🙂 Dan wilt u natuurlijk dat uw Premium meegaat naar het nieuwe account.
Dat kan ik nog voor u regelen. Zou u mij een privébericht willen sturen met uw gegevens? Dan zorg ik ervoor dat uw huidige Spotify Premium ontkoppeld wordt. U krijgt dan een nieuwe activatiecode. Daarmee kunt u dan het nieuw aangemaakte Spotify account Premium maken.

Reageer