Mijngesprek geen beltoon op mijn mobiel.

  • 16 February 2023
  • 6 reacties
  • 171 keer bekeken

mijngesprek in geïnstalleerd en werkt, maar krijg geen telefoongeluid als er gebeld wordt, wel zie ik een melding als ik de app opent en krijg dan diverse optie voor het gesprek. weet iemand hoe ik dit kan instellen dat ik ook op mijn mobiel een belgeluid krijgt zodat ik daarna de app kan openen.


6 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen @Ruud Mom,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum! 
Natuurlijk help ik je graag verder om dit op te lossen. Ik wil de situatie eerst helemaal duidelijk krijgen. Als ik het goed begrijp krijg je op dit moment helemaal geen ringtone of geluid te horen als je gebeld wordt, toch? De gesprekken komen wel op het toestel binnen, toch? En kun je toelichten wat voor melding en opties je te zien krijgt als je de MijnGesprek app opent? 

Geen geluidmelding, als ik de App open kan ik kiezen gesprek overnemen of doorverbinden e.d.. dat werkt wel goed.

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag Ruud, 

Het is mij nog niet duidelijk wat je precies bedoelt. Bedoel je dat je geen melding van de MijnGesprek app krijgt als je een gesprek hebt gemist of een nieuwe voicemail hebt?

Ik denk als iemand belt, dat ik dan ook op mijn mobiel via de app mijngesprek een melding krijg dat er gebeld word?

Ik krijg wel een melding voicemail als ik het gesprek heb gemist via deze app., maar niet als deze bellen?

Mijn bedoeling is eventueel alle gespreken naar mij door te verbinden en ik deze kan beantwoorden en indien kan doorverbinden met een collega.

 

Reputatie 7
Badge +6

De MijnGesprek app is de afstandsbediening van de online telefooncentrale van het KPN EEN pakket. Het is dus geen bel-app op zichzelf. De inkomende gesprekken komen dus 'gewoon’ op het toestel binnen. Via de MijnGesprek app regel je de bereikbaarheid en stel je bijvoorbeeld de voicemail of doorschakelingen in. Komen de gesprekken wel gewoon op jouw toestel (met ringtone) binnen als je gebeld wordt? 

Als je een lopend gesprek hebt zie je dit terug in de MijnGesprekk app. Klik op het gesprek in de app en dan krijg je verschillende opties te zien zoals bijvoorbeeld doorverbinden. Bij de ‘Instellingen’ kun je natuurlijk ook standaard doorschakelingen instellen. 

Dank je wel dat is duidelijk dan heeft de app voor mij geen meer functie.

 

Reageer