Sticky

MijnKPN nu ook voor zakelijk geregistreerde klanten

  • 18 december 2017
  • 0 reacties
  • 804 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +5
We hebben er even op moeten wachten, maar nu is zover. Vanaf 28 november 2017 kunnen ook zakelijk geregistreerde klanten met een consumentenabonnement gebruik maken van de MijnKPN app.


De consumentenmarkt kent 2 type klanten. Klanten die als consument geregistreerd staan en klanten die als zakelijk geregistreerd staan (bijvoorbeeld ZZP'ers met een consumenten abonnement). Nu kunnen ook deze kleinzakelijke klanten gebruik maken van MijnKPN. Dit betekent dat u als ZZP'er of kleinzakelijke ondernemer vanaf nu kunt profiteren van de voordelen van MijnKPN, zoals het delen van MB’s.

Het is alleen mogelijk om MB’s te delen met personen die op hetzelfde adres staan ingeschreven en hun factuur daar ontvangen. Dit kunnen bijvoorbeeld collega’s zijn maar ook als zzp’er kun je Mb’s delen met familieleden die op hetzelfde staan ingeschreven. Er moet wel minimaal 50 MB overblijven van je eigen bundel. Voor de rest mag je alles delen!

Als zakelijke klant, bijvoorbeeld voor ZZP'ers, is het mogelijk om een mobiel abonnement te nemen dat in de basis consument is. Deze abonnementen zijn te herkennen aan hun naam. Deze abonnementen zijn 'Budget', 'Basis', 'Zorgeloos Instap', 'Zorgeloos Standaard', 'Zorgeloos Premium & 'Zorgeloos Premium Plus'.

Op de website van KPN wordt meer uitleg gegeven over registratie en gebruik van de MijnKPN app. Bent u nieuwsgierig naar de voordelen van de MijnKPN app, ik praat er graag met u over. Deel uw ervaring hieronder en laat anderen weten wat u ervan vindt!

Handige links:
- Forum: Introductie het zakelijk forum KPN
- Forum: Indexpagina Blogs & Artikelen
- Forum: MijnKPN uitgelegd

0 reacties

Geen reactie

Reageer