Vraag

Mijnkpn zakelijk

  • 22 February 2018
  • 4 reacties
  • 251 keer bekeken

Ik wil graag de contractgegevens zien van onze mobiele aansluiting in mijn Kpn. Ik heb al vaker de registratie ingevuld, maar zie niets in mijn kpn.

4 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Hi @Infoloket3,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum!
Als ik het goed begrijp wilt u weten tot wanneer uw mobiele contract loopt, toch?
Dit probeerde u in Mijn KPN op te zoeken, maar daar vind u geen contractgegevens. Of bedoelt u dat u helemaal niks in MijnKPN ziet staan?

Natuurlijk help ik u graag verder aan de juiste koppeling met MijnKPN en kan ik uw contractgegevens alvast nakijken. Ik zag dat u het klantnummer in uw profiel heeft ingevuld, maar het is mij nog niet duidelijk van welk mobiele nummer u precies de gegevens wilt.

Kunt u mij in een privébericht het betreffende telefoonnummer(s) sturen? En ter verificatie ontvang ik ook graag via welke pagina u in MijnKPN bezig bent geweest. Er zijn namelijk verschillende MijnKPN omgevingen voor zakelijke en particuliere klanten.
Reputatie 7
Badge +6
Goedemorgen @Infoloket3,

Bedankt voor uw privébericht!
Aan de hand van uw klantnummer en het telefoonnummer kan ik de contractdata van de abonnementen opzoeken. Nu noemt u verder dat u ook andere relevante informatie wilt ontvangen. Ik ben dan erg benieuwd welke relevante informatie u bedoelt?

Ik kan voor u natuurlijk niet bepalen wat u relevante informatie vindt en vanuit welke gedachte u deze informatie nodig heeft. Gaat er bijvoorbeeld wat veranderen in de abonnementen? Wilt u ook inzicht in het verbruik van de abonnementen? Of bent u op zoek naar andere informatie?

Graag ontvang ik van u een toelichting, zodat ik in één keer alle informatie voor u op kan zoeken 😁
Ik wil in mijnkpn alle actuele contracten kunnen zien. Startdatum, einddatum, wanneer te verlengen, met of zonder toestel afgesloten enz.. ik kan nu nergen de contract gegevens zien. Ik heb een mijnkpn ongeving, en het enige wat ik daar kan doen is facturen bekijken.
Reputatie 7
Badge +6
Goedemiddag @Infoloket3,

Ik heb u zojuist een privébericht gestuurd met de contractdata van de lopende mobiele contracten! 😁

Reageer