Vraag

uw nummer wordt niet herkend als een mobiel (abonnement) van kpn

  • 18 August 2017
  • 5 reacties
  • 978 keer bekeken

Ik wil mijn mobiele nummer toevoegen in MijnKPN echter krijg de foutmelding: uw nummer wordt niet herkend als een mobiel (abonnement) van kpn voor consumenten en kan niet gekoppeld worden. Hoe kan ik dit oplossen?

5 reacties

Reputatie 5
Badge +5
Goedemiddag Dousma, welkom op het Zakelijk KPN Forum!

Dat zou goed kunnen als u een Zakelijk Mobiel abonnement hebt. Hier doet op dit moment de koppeling met MijnKPN wat moeilijk en hier wordt aan gewerkt. Echter als u een consumenten 06-nummer hebt zou u deze melding niet moeten krijgen. Zou u het 06-nummer in een privébericht naar mij toe willen sturen? Gaat het hier om een consumenten abonnement of om een zakelijke?
Beste Mohammad,
Bedankt voor uw reactie en ik heb u een privé bericht gestuurd.
Reputatie 5
Badge +5
Bedankt voor je privébericht!

Je gaf aan dat je in totaal 3 telefoonnummers hebt waarvan twee op de naam van de zaak en eentje op je eigen naam. Die laatste kan je inderdaad koppelen aan MijnKPN. De twee die op de naam van de zaak staan worden gezien als zakelijke propositie en daardoor alleen te koppelen aan de zakelijke MijnKPN. Aangezien deze eruit ligt wordt dit inderdaad lastig.

Wat je zou kunnen doen is de twee Zakelijke abonnementen via een contractovername formulier overzetten op je eigen naam. Zodra dit rond is zal je ze kunnen koppelen aan MijnKPN op het consumenten platform.
Beste Mohammad,
Contract overname is geen optie want KPN brengt dan een afkoopsom van € 1.200,- in rekening. Belachelijk want door een wijziging van de KPN in hun systemen werkt het nu niet meer en om het werkend te krijgen moet ik overgaan naar particulieren abonnementen terwijl het vroeger gewoon werkte.
Reputatie 5
Badge +5
Dat is zeker ontzettend naar. :(

Tot mijn grote spijt kan ik er op dit moment niks mooiers van maken. Wel kan ik je beloven dat je anytime mij een privébericht hier op het forum, op Twitter of op Facebook kan sturen als je de status van je bundel wil weten. Ik beloof dat ik dan heel snel zal reageren.

Reageer