KPN EEN

Combineer & krijg meer met KPN EEN MKB

  • 12 November 2018
  • 1 reactie
  • 1178 keer bekeken
Combineer & krijg meer met KPN EEN MKB
Reputatie 5
Badge +10
  • Oud KPN Medewerker
  • 907 reacties

KPN staat voor betrouwbaarheid en goede service. Waarden die voor u als ondernemer erg belangrijk zijn. We begrijpen dat de continuïteit van uw dienstverlening erg belangrijk is. Dat is de basis van uw onderneming. Daarom staan we voor u klaar als u ons nodig hebt.

Wij waarderen uw keuze voor KPN. Daarom gaan wij vanaf 12 november onze KPN EEN MKB klanten die Internet en Vast Bellen hebben gecombineerd met een mobiel abonnement blijvend belonen met extra voordelen. Deze voordelen noemen wij Combinatie Voordelen.

 

De Combinatie Voordelen:


• 5% Korting op de vaste abonnementskosten van Internet, Vast Bellen en Mobiel
Deze korting geldt op de vaste kosten van mobiele abonnementen (vanaf 2016) en van Internet en Vast Bellen. Deze korting is niet van toepassing op kosten buiten het abonnement, zoals extra bundels of andere toegevoegde opties of verbruik. We berekenen de korting over het bedrag voordat eventuele andere kortingen zijn verrekend. Bij ingang of beëindiging van de korting berekenen we deze naar verhouding op de dag van begin en naar verhouding op de dag van beëindiging.

• Verdubbeling van mobiele data, belminuten en sms’jes
U ontvangt gratis een verdubbeling van de data, belminuten en sms’jes in uw abonnement. Bij een Data Only abonnement krijgt u de verdubbeling ook, maar alleen als u ook Mobiel Bellen hebt. De verdubbelde data, minuten en sms’jes kunt u net als de standaard bundel niet meenemen naar de volgende maand.

Bij ingang of beëindiging van de verdubbeling berekenen we deze naar verhouding op de dag van begin en naar verhouding op de dag van beëindiging. We verdubbelen alleen de standaard bundel. De verdubbeling geldt dus niet voor tegoed uit bijvoorbeeld extra databundels of speciale aanbiedingen.

• Gratis licenties van F-Secure Computer Protection
U ontvangt gratis licenties van F-Secure Computer Protection. Het aantal licenties dat u maximaal gratis krijgt, bepalen we op basis van het aantal licenties voor Vast Bellen dat u hebt. De Vast Bellen licenties bestaan uit uw Vast Mobiel modules en het aantal kantoorprofielen ‘Kantoor’.

De voordelen activeren we automatisch
Als u voor Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen van KPN EEN MKB kiest, activeren we automatisch de voordelen. Bent u al klant van ons? Dan nemen we voor het activeren van de licenties van F-Secure telefonisch contact met u op. Als nieuwe klant kunt u dit direct tijdens het klantgesprek met onze medewerkers aangeven.

Met de introductie van Combinatie Voordelen willen we u belonen als u meerdere diensten bij ons afneemt. Uw keuze voor KPN waarderen we namelijk enorm!

Interessant voor u:

 

 


1 reactie

Reputatie 7
Badge +6
Hartstikke top dat KPN een nu ook KPN compleet krijgt! 🙂 Ga zo door!

Reageer