Vraag

Begroetingen lijst niet kunnen legen

  • 22 October 2016
  • 12 reacties
  • 1571 keer bekeken

Ik kan mijn begroetingen lijst in het voicemail menu niet leeg maken. Er is geen functie voor het verwijderen van begroetingen. (Is met name handig als ik op vakantie ga en dit in de voicemail wil melden).
Als je een nieuwe begroeting wilt opnemen, geeft hij aan dat mijn lijst vol is en wordt ik automatisch weer in de begroetingenlijst menu gezet (waar ik dus niets kon)
Hoe los je dit op?

12 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Hallo Robvkampenvdi, welkom op het zakelijk forum van KPN! :)

Dat is een goede vraag. De lijst met begroetingen kan inderdaad niet worden leeggemaakt of verwijderd. Het is wel mogelijk om een begroeting te wijzigen of opnieuw in te spreken. Zelf heb ik geen aansluiting bij de hand om de opties in het menu door te nemen. De optie waar u naar op zoek bent heet overschrijven of wijzigen. Als u deze niet in het menu te horen krijgt, is het misschien mogelijk om eerst een begroeting te kiezen en deze vervolgens te overschrijven?

Ik hoor graag van u of het lukt.
Goede morgen Tim,

deze optie krijg ik niet naarvoren.
Ik heb de Business Voicemail in laten spreken, dus er is er nu 1 overschreven.
Echter lijkt het mij toch dat ik niet de enige ben met dit probleem.
Met name voor vakanties of momenten van afwezigheid zou ik graag een aangepast bericht willen inspreken.
Echter als ik een nieuw bericht wil inspreken, geeft hij aan lijst is vol. Als je de berichten beluisterd, krijg je geen mogelijkheid tot wijzigen of overschrijven.
Verneem graag of deze mogelijkheid er wel is.
Groet, Rob
Reputatie 7
Badge +11
Dag Rob,

Graag wil ik de technische dienst vragen hoe dit zit. De mogelijkheid moet er zijn. Alleen heb ik zelf geen aansluiting bij de hand met een volle lijst begroetingen. Daarom wil ik uw aansluiting gaan voorleggen. Kunt u mij in een privébericht uw mobiel nummer sturen? Dan hoop ik het verlossende antwoord te vinden!
Ik heb hetzelfde probleem. Begroeting lijst is vol, dus kan geen nieuwe begroeting activeren. In de begroetinglijst wordt aangegeven dat ik 9 begroetingen heb. Eerste begroeting is de standaard begroeting. Deze kan ik niet wissen. Als ik naar de volgende begroeting wil gaan (na het afluisten van de huidige begroeting, optie 1) wordt er aangegeven dat dit de laatste begroeting was (en kan er dus geen verwijderen om ruimte te maken voor een nieuwe begroeting, noch een bestaande begroeting wijzigen)

Eergisteren deze call al (telefonisch aangemaakt,), echter ik ben op vakantie en ik wil mijn bellers naar mijn voicemail kunnen informeren!
Reputatie 7
Badge +11
Hallo @lourens71, dat is een hinderlijk probleem! Gezien hier soms een melding over binnen komt bij ons, gaat het niet helemaal goed met de voicemail menu,

Om u hiermee te helpen, wilt u mij een privébericht sturen met uw telefoonnummer en pincode van uw voicemail? Dan ga ik u helpen om dit op te lossen!
Reputatie 7
Badge +11
Hallo @lourens71, bedankt voor uw privébericht. Ik kan uw bevindingen bevestigen. Bij het afluisteren van de 9 begroetingen, wordt na de eerste al gezegd dat het de laatste begroeting in de lijst is. Dat klopt natuurlijk niet en wil ik verder laten onderzoeken.

Maar om u ook op dit moment te helpen, vraag ik mij het volgende af; hebt u ook geprobeerd om de begroeting te overschrijven of opnieuw in te spreken. Na het beluisteren van de begroeting wordt die optie gegeven en durf ik niet uit te voeren wat straks bent u uw begroeting kwijt. U geeft aan dat het ook niet lukt om de bestaande begroeting te wijzigen, wat gebeurt er als u deze optie probeert?
Ik heb ook geprobeerd de begroeting te overschrijven, maar als eerste begroeting staat de begroeting met de standaard tekst waar je alleen je naam in hoeft te spreken. Deze is dus niet te wijzigen (behalve dan je naam opnieuw inspreken)
Je staat vrij om dit te proberen.
Reputatie 7
Badge +11
Hi Lourens, ik heb een begroeting ingesproken, sorry daarvoor. Als je weer een eigen wilt inspreken, graag! Ik heb niet zo'n geweldige voicemail stem..

Hoe dan ook, ik heb van alles geprobeerd en ervaar hetzelfde. Het is gewoon niet mogelijk om een begroeting te verwijderen en zelfs niet om de andere 8 af te luisteren. Ik ga dit verder uitzoeken en probeer zo snel mogelijk met een oplossing te komen.
Ik heb exact hetzelfde probleem. Nieuwe begroeting inspreken of tekst aanpassen lukt niet. Doorgaan naar volgende begroeting evenmin. Wil ivm vakantie mijn voicemail aanpassen en dat kan dus niet. Ik zou dat graag opgelost zien.
Reputatie 7
Badge +11
Beste Pim, fijn dat u dit probleem meld. Het ligt ook zeker niet aan u, gezien er vaker signalen over binnen komen. Indien mogelijk wil ik u vragen om tijdelijk een andere pincode op uw voicemail in te stellen en mij te voorzien van uw 06 nummer en pincode van uw voicemail. Vervolgens neem ik contact op met de technische dienst om dit probleem verder uit te zoeken en op te lossen. Ik verneem graag een bericht van u!
Ik kan de begroetingelijst niet wissen. Komende week ga ik op vakantie en wil een nieuw bericht voor mijn klanten instellen. Dat gaat dus niet lukken. Hoe wis ik de lijst en hoe kan ik dan een nieuw bericht inspreken?
Reputatie 7
Badge +11
Beste @CorF, erg hinderlijk probleem. Ik help u graag om dit uit te zoeken en op te lossen!
Wilt u mij daarvoor een privébericht sturen met uw 06-nummer? Dan ga ik het probleem bespreken met de technische dienst en probeer ik ervoor te zorgen dat u een nieuw bericht kunt inspreken.

Reageer