Vraag

Combineren voor korting

  • 21 September 2022
  • 5 reacties
  • 239 keer bekeken

Hallo, ik heb privé internet en tv van KPN. Nu wil ik een zakelijk mobiel abonnement afsluiten waarbij gevraagd wordt of ik al een abonnement heb bij KPN. In dat geval ontvang ik korting. Telt het privé abonnement hiervoor? 


5 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen @JanGoes

Welkom op het Zakelijk KPN Forum! 
Goed dat je deze vraag geplaatst hebt. In dit geval ligt het er een beetje aan wat voor zakelijk mobiel abonnement je af gaat sluiten. Een Kleinzakelijk mobiel abonnement kan (administratief) met een particulier mobiel abonnement gekoppeld worden voor Hussel Voordeel. 

Als je hulp nodig hebt bij het bepalen van het abonnement of het plaatsen van de order help ik daar natuurlijk ook graag bij. 

Hi Rick, dank voor je snelle reactie! Het is inderdaad een kleinzakelijk abonnement (zzp). Fijn dat het gecombineerd kan worden. 

Met nummerbehoud van huidig abonnement wil ik dan het volgende:

Apple iPhone 14 Pro Max 5G 128 GB - Deep Purple
10Gig / 5G
E-sim
Onbeperkt bellen/sms
Looptijd 2 jaar
Eenmalig bijbetalen 360,-,

Dat zou per maand, incl korting, 59,23 kosten. 

Klopt dit? En kan ik dat dan gewoon online bestellen of moet dat via jou om dingen te koppelen?

Alvast dank!!

 

Reputatie 7
Badge +6

Hey Jan,

Helemaal goed! 
Dit kunnen we natuurlijk voor je regelen. Ben je bij de huidige provider al contractvrij? En heb je daar nu een zakelijk of een particulier abonnement?

Als je kiest voor de Apple iPhone 14 Pro Max 5G 128 GB Deep Purple in combinatie met een abonnement met onbeperkt bellen + 10 GB gaat komen we inderdaad (inclusief Hussel Voordeel) uit op € 59,23 per maand. Hierbij zit dan een maandelijkse toestelbetaling van € 41,- en blijft er eenmalig € 360,- staan. 

In principe is de keuze helemaal aan jou hoe je het wilt bestellen. Ik kan de bestelling voor je plaatsen, maar dat kan ook online. Na levering is het sowieso verstandig om even een check te doen of het Hussel Voordeel goed geactiveerd en toegevoegd is. 

Hi Rick, heel duidelijk en hartelijk dank voor je goede hulp!

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen Jan, 

Geen enkel probleem! Daar zijn we voor. 
Als je nog andere vragen hebt of hulp wilt bij het plaatsen van de bestelling hoor ik het graag. 

En anders wens ik je alvast een heel fijn weekend

Reageer