Vraag

Iphone 7 plus

  • 15 September 2016
  • 5 reacties
  • 173 keer bekeken

Beste,

Ik heb afgelopen week de nieuwe Iphone besteld. Ik heb wel een bevestiging ervan gekregen maar verder niks gehoord. Kunt u aangeven hoe het ermee staat of waar kan ik dat zien?

Ik snap dat jullie vanaf morgen gaan uitleveren en ik waarschijnlijk niet bij de eerste zullen zitten alleen het aantal wat jullie binnenkrijgen zal nu toch wel bekend zijn zodat jullie meer informatie kunnen geven over hoe lang het nog ongeveer gaat duren?

Ik hoor graag.

5 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Beste Henk, welkom op het zakelijk forum van KPN.
We lopen een beetje achter met beantwoorden van vragen op het forum. Sorry daarvoor.
De volgende keer mag u sneller een reactie verwachten op het forum, Vooral in de Stel uw vraag categorie.

Het is inmiddels dinsdag, mag ik stellen dat u een gelukkige eigenaar bent geworden van de iPhone 7+? 😃
Bedankt voor uw reactie.

Nee ik heb verder nog niks gehoord van KPN.
Reputatie 7
Badge +11
Goedenavond Henk, dat is een teleurstellend bericht. :S
Graag ontvang ik een privébericht van u met uw 06-nummer. Staan er gegevens in de bevestiging die mij kan helpen de order te zoeken? Ik geef u graag een update op de status.

EDIT: link aangepast
Is mijn privébericht aangekomen?
Reputatie 7
Badge +11
Dag Henk,

Door mijn fout hebt u een andere gebruiker uw privébericht gestuurd. Mijn excuses, ik zie dat ik de link niet goed heb getypt!

Uw order staat nog in behandeling. Het is erg lastig te zeggen wanneer de betreffende iPhone variant weer binnen komt en hoeveel daarvan. Bijvoorbeeld de iPhone 7 32GB Silver krijgen we pas weer binnen op 14 oktober.

Over het inkoopbeleid wil ik u wel iets meer vertellen. We bestellen inderdaad bij Apple, maar de vraag is of we daadwerkelijk de hele bestelling binnenkrijgen. Voor ons is het spannend totdat we de doos openen welke variant erin zit. Hierdoor is het heel lastig om van tevoren aan te kunnen geven wanneer we welk toestel kunnen bezorgen bij iedereen. Niet alleen voor klanten, maar ook voor ons zou het heel fijn zijn als hier verandering inkomt.

Voor dit moment blijven we beide in onduidelijkheid.

Reageer