[iPhone X] Krijgt deze nieuwe Apple telg in 2018 al een grotere broer!?

  • 14 november 2017
  • 1 reactie
  • 100 keer bekeken

Reputatie 7

iPhone X krijgt in 2018 grotere broer


De iPhone X is nog maar net te koop en er zijn al geruchten over een opvolger. Volgens de doorgaans betrouwbare analist Ming-Chi Kuo zet Apple drie nieuwe iPhones op de planning voor 2018. Twee OLED-toestellen en een iPhone met traditioneel LCD-scherm.

Het gaat volgens Kuo om een 5,8-inch OLED iPhone [net als de huidige iPhone X] en een iPhone met 6,5-inch OLED-scherm. Het schermformaat van de iPhone met LCD-scherm zou 6,1-inch worden.

Alle iPhones krijgen Face ID


De analist verwacht ook dat de home-knop in de tweede helft van 2018 van alle iPhones verdwijnt. Gezichtsscanner Face ID zou de primaire manier van authenticatie worden. Alle iPhones krijgen een ‘notch’ aan de bovenkant van het scherm, daar zit het TrueDepth-camerasysteem dat Face ID mogelijk maakt in verwerkt. Het verdwijnen van de home-knop zou Apple in staat stellen om een iPhone X Plus te maken die groter is dan 6-inch, met een fysieke grootte die praktisch gelijk is aan de 5,5-inch iPhone 8 Plus.

iPhone lineup 2018 analistDoor ook een iPhone met LCD-scherm in het assortiment te houden, blijft Apple een iPhone in het middensegment houden. Volgens Kuo gaat de iPhone met 6,1-inch LCD-scherm tussen de 650 en 700 dollar kosten. Een logische keuze, want niet iedereen zal astronomische bedragen voor een iPhone X willen betalen.

iPhone SE en iPad


De verwachtingen van de analist gaan over de iPhones die in september van 2018 aangekondigd worden. We verwachten in maart van 2018 nog een nieuwe iPhone SE, al zijn daar nog weinig concrete geruchten over. Mogelijk zien we volgend jaar ook een nieuwe iPad Pro met Face ID, volgens een andere betrouwbare bron sleutelt Apple inmiddels ook aan een iPad met gezichtsscanner.

bron: One More Thing

De toekomstige line-up waar ik in 2018 een keuze uit ga maken!

Heb een fijne dag! 😎

1 reactie

Reputatie 7
Badge +6
Het gaat inderdaad wel snel met de ontwikkeling, persoonlijk juich ik het alleen maar toe 🙂

Reageer