[iPhone X!] Ze komen onze kant op!

  • 16 October 2017
  • 10 reacties
  • 393 keer bekeken

Reputatie 7
Goed nieuws voor de Nederlandse Apple fans die hun zinnen hebben gezet op de revolutionaire nieuwe Apple iPhone X (10)!

The first batch of iPhone X units have finally been shipped out of China, according to local site Xinhuanet.

They are said to be destined for two different countries, with a combined shipment of just 46,500 phones. This is (fairly obviously) reported to be a much smaller batch than that for previous models …

NordVPN
The news was blogged by Digitimes.

Foxconn Electronics (Hon Hai) has started shipping iPhone X devices, with the first batch of 46,500 units already being shipped out from Zhengzhou and Shanghai to the Netherlands and United Arab Emirates (UAE), respectively, according to a China-based Xinhuanet.com report.

bron: Digitimes.

Hoe spannend is dat! 😎

10 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Persoonlijk vindt ik de iPhone X niet super revolutionair. Het doet me persoonlijk veel denken aan de S8 met Apple iOS. Maarja, dat is een kwestie van smaak. De specificaties komen grotendeels wel overeen (En eerlijk gezegd denk ik dat die van de S8 Beter zijn, maar apple compenseert dit qua performance met hun optimalisatie).Wel leuk dat ze binnenkort deze kant op komen 🙂
Reputatie 7
Persoonlijk vindt ik de iPhone X niet super revolutionair. Het doet me persoonlijk veel denken aan de S8 met Apple iOS. Maarja, dat is een kwestie van smaak. De specificaties komen grotendeels wel overeen (En eerlijk gezegd denk ik dat die van de S8 Beter zijn, maar apple compenseert dit qua performance met hun optimalisatie).
Toch is de nieuwe 3D Face-ID in de iPhone X echt wel nieuw en REVOLUTIONAIR @SjorsK!

Apple loopt met deze technische ontwikkeling - volgens Techsites die er toe doen in deze wereld - toch echt wel 2 JAAR voor op alle concurrenten! 😎
Reputatie 7
Badge +6
Het valt op zich wel mee, dergelijke technologie bestond al met Windows Hello.
Ik heb een oude telefoon die dit ook had.


Zo revolutionair is het niet. Desalniettemin is het fijn om deze technologie op andere platformen te zien.

Edit: Het doorgestreepte gedeelte was een iris scan, geen facial recognition. Windows Hello ondersteund dit echter wel.
Edit 2: Hier is een interessant inhoudelijk artikel.
Reputatie 7
Vergeet niet @SjorsK, dat de ontwikkeling voor opvolgers van de Windows Phone op zijn rug ligt! 🤔

📵 Microsoft finally admits Windows Phone is dead

Apple FTW! 🤗
Reputatie 7
Badge +6
Het klopt inderdaad dat het mobiele OS aan het eind zit (Ook al is het een geweldig mobiel besturingssysteem dat op bepaalde gebieden ver voorruit liep). Windows Hello gaat gelukkig verder dan alleen telefoons 🙂 Mijn punt is dat het niet bepaald revolutionair is .
Reputatie 7
Het klopt inderdaad dat het mobiele OS aan het eind zit (Ook al is het een geweldig mobiel besturingssysteem dat op bepaalde gebieden ver voorruit liep). Windows Hello gaat gelukkig verder dan alleen telefoons 🙂 Mijn punt is dat het niet bepaald revolutionair is.
Het Revolutionaire karakter van de apparaten die Apple maakt, zit vaak in de door-door-door-ontwikkelde techniek(en) en op de 1e plaats de kwaliteit! Het beste - bewezen - USP ooit van deze Techgigant!

Je maakte in een vorige post van je ook een vergelijking met de Samsung Galaxy Note8/S8:
How Apple's iPhone X Will Get Face Recognition Right When The Note 8 Got It So Wrong

Tja...
Reputatie 7
Badge +6
Ik moet toegeven dat de implementatie van apple producten over het algemeen goed zijn, het is natuurlijk nooit perfect en het kan altijd beter. Daarnaast hebben apple producten het probleem dat ze na verloop van tijd erg traag worden (Ik zie het als producten met een tijdbom). Daarnaast zijn er ook altijd fouten in het systeem (Laat mij niet begingen over Exchange Activesync in combinatie met de iPhone Mail client).

Samsung is inderdaad minder goed in het implementeren van nieuwe features, soms doen ze het geweldig, soms slaan ze de plank volledig mis. Apple doet het vrijwel altijd goed of simpelweg helemaal niet.

Dat gezegd te hebben, de iPhone 1 was een revolutie in de telefoniemarkt. De iPad in de tabletmarkt, niet omdat men iets nieuws doet maar simpelweg het aantrekkelijk weet te maken voor de markt. Sinds Steve helaas niet meer leeft heeft Apple naar mijn mening haar revolutionaire karakter verloren. De term revolutie gebruik ik liever een stukje zuiniger.

Dat gezegd te hebben, de Galaxy Note 7 is een prima toestel maar qua prijs veel te hoog voor wat het bied, praktisch gezien is het een S8+ die duurder is met een pen. Als de meerprijs de pen waard is dan zou ik zeggen: Ga er voor. In elk ander geval zou ik de S8(+) aanraden.

Persoonlijk zou ik Apple niet zo snel aanraden vanwege de hoge prijs die je er voor betaald, maar nogmaals, dat is een kwestie van keuzes en smaak 🙂

Daarnaast is en blijft de iPhone een gouden kooi, ik ben zelf niet zo'n fan van een kooi en zou graag de vrijheid willen hebben om de telefoon volledig naar mij wens in te richten :)

Tot slot heeft apple nog steeds geen USB-Support of SD card support.
Reputatie 7
Even een m.i. zeer pakkende quote - MacRumors - met je delen 😎

In 2007 Apple turned the entire smart phone industry on it's head and was mercilessly mocked by Blackberry, Nokia, and Windows, 'it's doesn't even have a keyboard' roffle' they all said before Apple ate their lunch.

Now in the Tenth anniversary year Apple have again redefined the Smartphone, and yet again, not the tech companies but all the tech writers and all the tech writers' sychophants, are getting their knickers in a bunch.

Do they ever learn. The good thing this time is that it's going to be that much more difficult to simply copy what Apple have done which is surely what they will want to do.

It's going to be a hoot.
Reputatie 7
Badge +6
Over kopiëren gesproken, ik heb deze zeer pakkende quote uit m'n whatsapp gehaald:Alle partijen zitten de goede dingen van elkaar te kopiëren, en hier worden we met z'n allen beter van en productiever van.
Reputatie 7
Over kopiëren gesproken, ik heb deze zeer pakkende quote uit m'n whatsapp gehaald:Alle partijen zitten de goede dingen van elkaar te kopiëren, en hier worden we met z'n allen beter van en productiever van.

Leuke quote Sjors! 😂

Ik had als Samsung gebruiker alleen wel de laatste regel anders geformuleerd!

You're paying the Apple $, so I can easely affort my CHEAP S6, that's the deal Samsung made with Apple for copying our revolutionary technology!

Dan was deze quote helemaal TOUCHÉ geweest! ?

Reageer