Kleinzakelijk

Kleinzakelijk Hussel Mobiel

  • 24 April 2018
  • 0 reacties
  • 2487 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +5

Een mobiel abonnement speciaal voor de kleine ondernemer. Kleinzakelijk Hussel Mobiel is eenvoudig te combineren met andere KPN Hussel producten. Hierdoor kunt u nu ook profiteren van de mooie Hussel voordelen.

Nieuw toestel of SIM-Only?

U kunt kiezen voor Kleinzakelijk Hussel Mobiel met een nieuwe toestel of voor een Sim-Only abonnement. Zo is er altijd een variant die bij u past, ook als u al over een goed toestel beschikt.
Wilt u zorgeloos kunnen appen, bellen, en mailen? Kies dan voor Unlimited Data + Onbeperkt bellen/sms. 

Als u juist erg weinig belt en dus geen abonnement met onbeperkt bellen nodig heeft kunt u bij elke databundel kiezen voor 150 belminuten/sms'jes. Natuurlijk kan het ook zijn dat u de mobiele aansluiting alleen voor telefoonverkeer wilt gebruiken. Onze databundels beginnen bij 0 GB. Gemakkelijk en Voordelig. Bovendien altijd aan te vullen met éénmalige databundels, als dat nodig is.

Hebt u een consumenten abonnement en wilt u dit laten omzetten naar een Kleinzakelijk Hussel Mobiel? Dan moet eerst de tenaamstelling van het abonnement aangepast worden middels een contractovername. Natuurlijk kunt u hiervoor ook naar een KPN XL winkel. Het verschil tussen consumenten Hussel Mobiel abonnement en Kleinzakelijk Hussel Mobiel leggen we uit in de blog de Kleinzakelijk extra's bij een Hussel mobiel abonnement.


Combineer en krijg meer

Ook als kleine ondernemer kunt u nu profiteren van mooie Hussel voordelen 
Hoe completer, hoe beter! Combineer 2 of meer Hussel producten en ontvang mooie voordelen. Denk hierbij aan:

• Extra korting op het maandbedrag
• Zenderpakketten
• Gratis onderling bellen


Vakidioten

Vakidioten verdienen KPN Kleinzakelijk Hussel. Professioneel en zorgeloos. Zodat u kunt doen waar u goed in bent. Ondernemen. Of u nu een nieuw toestel nodig hebt of alleen een SIM-only. Veel belt of de telefoon ook wel eens links laat liggen. Er is altijd een Kleinzakelijk Hussel Mobiel variant die bij u past.

 

Interessant voor u:


0 reacties

Geen reactie

Reageer