Vraag

Kosten aanvraag NFC SIM kaart met KPN-Zakelijk

  • 6 June 2017
  • 5 reacties
  • 182 keer bekeken

We hebben een zakelijk abonnement en zijn aan het overwegen om op aanvraag van de gebruiker nieuwe SIM''s met NFC aan te vragen.De huidige SIM's hebben dit niet. We hebben al langere tijd een zakelijke overeenkomst met KPN en hebben afgelopen maand opnieuw onze overeenkomst verlengt. Mijn vraag is, wat zijn de kosten voor ons om bv 10 SIM's met NFC aan te vragen, en later mogelijk alle 100 te vervangen, met behoud van de huidige telefoonnummers.

Vriendelijk bedankt voor uw antwoord.

5 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Goedemorgen @mheijkant

Een vervangende simkaart aanvragen is gratis. Bij mij op het werk zijn we een groot zakelijke klant en hebben wij de mogelijkheid om een eigen voorraad (kosteloos) aan te vragen.

Je kan het via de volgende pagina aanvragen:
https://www.kpn.com/zakelijk/service/mobiel/instellingen/simkaart/nieuwe-simkaart.htm

Een letterlijke citaat van de bovenstaande pagina met betrekking tot kosten:

Het aanvragen van een 3in1 SIM-kaart is gratis. Wilt u liever uw bundel voor meerdere apparaten kunnen gebruiken, zoals internet voor uw mobiel en tablet uit 1 bundel? De aanvraag van een 3in1 DuoCard kost € 34,- .


Als je toegang hebt tot de VAMO portal kan je zelf een gratis order plaatsen:

Reputatie 7
Badge +11
Beste @mheijkant, ik had geen beter antwoord kunnen geven op uw vraag dan de reactie van @SjorsK :$
Wij vernemen graag of u hiermee verder komt!
Bedankt voor jullie beide reacties. Dit heeft me in zoverre geholpen dat we nu in overleg zijn met een tussenpartij, die levering van mobieltjes en abonnementen geregeld heeft, waarom zij €12,50 per SIM in rekening willen brengen. Ik zal de uitkomst hiervan tzt nog posten.
Beste.
Wij krijgen volgende informatie "Door KPN word €10,- per kaart gevraagd. Dit, plus een opslag voor verzending en activering." Hoe zit het nu dat KPN gratis de NFC-SIM's leverd. Ik krijg ander informatie?
Reputatie 7
Badge +6
Dat is inderdaad tegenstrijdige informatie. Ik zoek het daarom graag verder voor u uit ;)
Wilt u mij in een privébericht het betreffende mobiele nummer, het klantnummer en de naam van de contractant/bedrijf sturen?

Reageer