KPN EEN

KPN EEN MKB Mobiel 2019

 • 15 October 2018
 • 0 reacties
 • 1075 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +5

KPN EEN MKB is het nieuwe vlaggenschip van KPN binnen het zakelijke segment. Met KPN EEN MKB combineert u zakelijk internet, vast bellen en mobiele telefonie. U kiest zelf welke combinatie van producten en diensten het beste bij uw organisatie past. Daarnaast is het contract maandelijks aanpasbaar, wat het zeer gemakkelijk maakt om op- en af te schalen. Bijvoorbeeld wanneer u een nieuwe medewerker erbij krijgt.

In deze blog geven we uitleg over de mobiele telefonie binnen het KPN EEN MKB pakket.
 

Het abonnement

De insteek bij deze mobiele abonnementen is om u als klant zoveel mogelijk vrijheid te geven om bundels te kiezen die op uw verbruik aansluiten. Zo zijn er bijvoorbeeld geen abonnementen meer met een grote databundel, waar automatisch onbeperkt bellen in zit. Ongeacht de databundel kunt u altijd kiezen tussen 150 minuten of onbeperkt bellen. Daarnaast hebben we de databundels groter gemaakt, aangezien het algemene dataverbruik stijgt en de verwachting is dat het alleen maar blijft stijgen.
 

Daarbij is het zo dat de medewerkers met dezelfde databundel automatisch hun data met elkaar delen. Dit is zelfs het geval als het ene abonnement 150 minuten/SMS en het andere abonnement onbeperkt bellen heeft.

Dit levert de volgende abonnementen op: 

 

De voordelen van KPN EEN MKB Mobiel 2019

In deze nieuwe propositie zijn er verschillende functionaliteiten om het gebruik zo goed mogelijk af te stemmen. Zo zijn er gratis en betaalde opties. Zoals we net al benoemd hebben worden de MB’s en de minuten van de abonnementen automatisch gedeeld. Om het overzicht te bewaren zetten we alle opties op een rij:

 • MB’s en minuten worden automatisch onderling gedeeld
 • Roaming bundels worden automatisch geactiveerd
  Bent u regelmatig voor werkzaamheden in het buitenland? Voeg dan databundels toe aan uw mobiele abonnement en voorkom dat u veel betaalt aan roaming kosten. Deze bundels worden automatisch geactiveerd zodra u data verbruikt in een land waarmee we geen roamingafspraken hebben. Als u de bundel niet gebruikt, betaalt u ook niet voor de bundel. Let op: deze bundels moet u wel eerst toevoegen aan het abonnement
 • Business Voicemail
  Zakelijke voicemail waarbij we uw persoonlijke welkomstboodschap laten inspreken door een professional.
 • Visual Voicemail
  Al uw berichten overzichtelijk in beeld gebracht. Wijzig belangrijke instellingen gemakkelijk met een tik op het scherm. Lees meer in het topic KPN start met Visual Voicemail 
 • Toestel Vervangservice 
  Ontvang in geval van schade, defect, verlies of diefstal binnen 4 uur een leentoestel overal in de Benelux. De koerier neemt het defecte toestel mee voor onderzoek en reparatie. U kunt er altijd voor kiezen de reparatie niet te laten uitvoeren. Dan betaalt u alleen de onderzoekskosten (€ 30,- exclusief btw).
 • KPN WiFi Onderweg
  Op heel veel locaties gratis internet gebruiken met KPN WiFi onderweg. Dit zijn in totaal wel meer dan 1 miljoen HotSpots net het KPN Fon-netwerk.

Betaalde opties

 • Data SIM 
  Bestel een extra SIM-kaart voor in uw laptop of tablet en gebruik de data van het bijbehorende mobiele abonnement. Deze SIM-kaart heeft dus geen eigen databundel.
 • Vast IP-adres op Mobiel
  Een vast IP-adres op het mobiele abonnement of de Data SIM. Dit zorgt voor makkelijke toegang tot het bedrijfsnetwerk, bijvoorbeeld via een VPN-verbinding.
 • Vast-Mobiel integratie
  Als u naast mobiele telefonie ook vaste telefonie in het KPN EEN MKB pakket heeft kunt u de mobiele toestellen volledig integreren in de online telefooncentrale. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om gesprekken op het vaste nummer via uw mobiel op te nemen of om vanaf uw mobiel met het vaste nummer uit te bellen.
 • Voordeellanden bundel
  Met deze bundel ontvangt u 250 MB die u kunt gebruiken op populaire bestemmingen buiten de EU. Denk hierbij aan de VS, China en Rusland.
   
 • Overige landen bundel
  Met deze bundel ontvangt u 100 MB die u kunt gebruiken in de landen die buiten de EU en voordeellanden bundel vallen.
 • Bellen naar EU (alleen voor abonnementen met 150 belminuten)
  Bundel van 100 minuten waarmee u vanuit Nederland naar EU landen belt.
 • Bellen naar buiten EU
  Bundel van 20 minuten waarmee u vanuit Nederland naar landen buiten de EU belt.

 

Toestelbundel

Zoals tegenwoordig gebruikelijk is, is het bij deze abonnementen ook zo dat u een apart contract voor een toestel aan gaat. U heeft zelf de keuze hoe u het toestel betaalt, middels een eenmalige betaling of een maandelijks bedrag. Als u ervoor kiest om het toestel per maand te betalen kiest u een toestelbundel. Er zijn in totaal 5 toestelbundels (€ 5, € 10, € 15, € 20 en € 30) die allemaal verkrijgbaar zijn met 2 looptijden (12 of 24 maanden).

Logischerwijs kan er alleen een toestelbundel afgesloten worden in combinatie met een mobiel abonnement. Als u ervoor kiest om het abonnement op te heffen betaalt u het restbedrag van de toestelbundel in één keer. De toestelbundel wordt gezien als een zakelijke lening. Hiervoor geldt geen BKR-registratie.

dc9e31d5-f3f7-46cf-9965-3d9383f6b69d.png

Interessant voor u:


0 reacties

Geen reactie

Reageer