Kleinzakelijk

KPN introduceert Kleinzakelijk Mobiel Internet

  • 15 April 2020
  • 0 reacties
  • 420 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +10
  • Oud KPN Medewerker
  • 907 reacties

Vanaf vandaag is het voor de kleine ondernemer (zzp’ers/SoHo) ook mogelijk om een abonnement af te sluiten voor mobiel internet. Het is voor ondernemers natuurlijk belangrijk om altijd en overal te kunnen werken en ook op dit gebied willen wij de beste oplossing bieden. Omdat het verbruik van data (onderweg) per ondernemer verschilt bieden we verschillende varianten aan.

Een mobiel internet abonnement brengt meerdere voordelen met zich mee. Via ons stabiele en razendsnelle 4G netwerk kunt u overal werken via uw laptop of tablet. De meeste tablets en laptops worden tegenwoordig geleverd met een ingebouwde adapter voor een simkaart. Onze 3-in-1 simkaarten zijn 5G ready en passen in elke geschikte tablet of laptop. Hieronder de verschillende varianten van het Kleinzakelijk Mobiel Internet abonnement:

Mobiel Internet               1/2-jarig             Maandelijks       Husselvoordeel korting

Bundel                                                             opzegbaar          i.c.m. Internet

1 GB                                    €11,53                 €12,36                 €4,13

10 GB                                 €23,93                 €24,76                 €4,13


Bovengenoemde zijn exclusief BTW en inclusief de Kleinzakelijke Service. Daarnaast gelden er eenmalige activatiekosten van € 20,67 exclusief BTW.


Mocht u twijfelen over de databundel die u nodig heeft is het beste advies om in eerste instantie voor de kleinste bundel te gaan. Het is namelijk mogelijk om het abonnement tussentijds te upgraden naar een grotere databundel.


Hussel voordeel

Als u, naast een van bovenstaande abonnementen, ook nog andere Kleinzakelijk Hussel abonnementen heeft krijgt u extra voordeel. We kunnen de combinatie maken met andere Hussel Mobiel abonnementen en/of met een Kleinzakelijk Internet abonnement.

De voordelen die het mee zich mee brengt zijn:

  • €4,13 Hussel korting
  • Onderling MB's delen bij meerdere mobiele abonnementen
  • Maandelijks aanpasbaar
  • Kleinzakelijk service


Kleinzakelijke Service

Als u kiest voor een Kleinzakelijk Mobiel Internet abonnement geniet u ook direct van de Kleinzakelijke Service. Dat betekent dat de zakelijke helpdesk 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaarstaat. Daarnaast ontvangt u een BTW factuur voor het gebruik van Kleinzakelijk Mobiel Internet. De Kleinzakelijke service wordt op de factuur apart gespecificeerd, maar is een vast onderdeel van dit abonnement. Als u voor een Kleinzakelijk abonnement gekozen hebt kan dit dus ook niet tussentijds verwijderd worden.


WiFi router

Wilt u meerdere gebruikers gebruiken laten maken van 1 mobiel internet abonnement, dan is een WiFi router ook een prima oplossing. Een WiFi router is kortgezegd een mobiele WiFi hotspot. Handig voor groepen ambulante medewerkers, zoals buiten op de bouwplaats. Een overzicht van de WiFi routers die wij aanbieden vindt u in de KPN Webshop. Daarnaast zijn WiFi routers ook te verkrijgen in diverse telecommunicatie en ICT winkels.


Interessant voor u:


0 reacties

Geen reactie

Reageer