Vraag

Maximaal aantal mobiele abonnementen kleinzakelijk mobiel

  • 8 January 2019
  • 3 reacties
  • 642 keer bekeken

Wat is het maximaal aantal mobiele abonnementen welke ik kan aanvragen via kleinzakelijk?

Met vriendelijke groet,

Ad Kooyman

3 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Voor zover ik weet zit er niet bepaald een limiet op, maar nadat je groter bent kan de management functionaliteiten van KPN een simpelweg de betere en flexibelere optie zijn 🙂 Mijn advies is om tot 5 abonnementen serieus naar KPN kleinzakelijk te kijken, hierna kan KPN een in verhouding een stuk interessanter worden 🙂
Reputatie 5
Badge +5
Goedemorgen @kooymana, welkom op het Zakelijk KPN Forum.

Met Kleinzakelijk kunt u op één adres tot 10 aansluitingen tegelijkertijd hebben. Dus bijvoorbeeld 1 vaste aansluiting en 9 mobiele aansluitingen. Afhankelijk van de gewenste functionaliteiten zou KPN ÉÉN een betere optie kunnen zijn bij meerdere mobiele abonnementen.

Aan hoeveel mobiele aansluitingen zitten jullie te denken momenteel en wat verwachten jullie in de nabije toekomst qua aantallen? Is het verder handig om een centrale beheeromgeving te hebben voor alle abonnementen? Is de kans groot dat jullie op en af gaan schalen en nieuwe medewerkers in dient gaan nemen?
Reputatie 7
Badge +6
Kijk, zo leer ik ook nog wat. Eerlijk gezegd zou ik met meer dan 10 abonnementen KPN Kleinzakelijk niet eens meer overwegen, dit gezien je dan langzaam maar zeker grip begingt kwijt te raken.

Reageer