Beantwoord

Mobiel verkeerd verbonden of niet verbonden.

  • 3 February 2017
  • 5 reacties
  • 523 keer bekeken

Reputatie 4
Badge +1
Vanmiddag belde ik een collega op zijn mobiel. Ik kreeg iemand aan de lijn in een heel ander deel van het land die geen relatie had de persoon die ik probeerde te bellen.
Na excuus en op zoek naar het juiste nummer werd ik gebeld door de collega die ik probeerde te bellen, "je had me gebeld" zei hij, "maar toe ik opnam hoorde ik niets".

Kan het te maken hebben met slechte ontvangst op mijn locate? Regelmatig zie ik gemiste telefoontjes op mijn mobiel terwijl ik gewoon aan het werk was en thuis was. De beller zegt mijn dan als ik navraag dat de telefoon bijna direct naar de telefoonbeantwoorder doorschakelde en niet overging.

Wat is er aan de hand?
icon

Beste antwoord door Lindsay 6 February 2017, 15:44

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 6
Badge +5
Hoi Maarten,

Wat een gekkigheid! Ik heb uw nummer even opgezocht en zie dat u een iPhone 4S gebruikt. Deze telefoon heeft een 'niet storen' functie. Misschien dat die per ongeluk is geactiveerd? Zou u kunnen controleren of u een half maantje ziet staan op de display naast de batterij stand?
Dat maantje moet dus uit. 🙂

Van die collega klinkt bijna alsof er nog een doorschakeling op het nummer stond? Gebeurt dat vaker?
Reputatie 4
Badge +1
Dank. Dat halve maantje zie ik al heel lang. Snapte niet waar dat vandaan kwam. Het is nu uitgezet.

Maar dat kan toch niet te maken hebben met het fout verbinden met dhr X elders in NL terwijl dhr. Y bij mij in de buurt, die ik wil bereiken, alleen een bel signaal krijgt maar geen verbinding. Er zijn dus 2 telefoons die beginnen te rinkelen en 1 die kan opnemen. Het nummer dat ik belde was 06 etc wil dat wel doorgeven maar alleen via DM.

? Ik wordt niet gebeld maar ik bel zelf naar iemand anders met een 06 nummer.

groet
Maarten
Reputatie 6
Badge +5
Ah, top! Fijn dat we die in ieder geval hebben opgelost.:D

Bij een doorschakeling kan het zo zijn dat de telefoon nog wel overgaat. Dit zou ik dus echt even uitzoeken.
Als het andere telefoonnummer bij KPN zit, kan ik wel even spieken? Zou u dan het 06-nummer in een privébericht willen doorgeven?
Reputatie 5
Badge +5
Hi Maarten,

Ik heb begrepen dat het nummer ook een KPN-nummer is, maar een dergelijke probleem heeft tot zo ver niemand van gehoord. Heb alleen jij dit als je belt naar dit specifieke 06-nummer en is dat vaker voorgekomen? Misschien dat je aan de eigenaar van het nummer kunt vragen of hij vaker mensen heeft gesproken die dit ervaren hebben met zijn nummer. Zo ja, zou hij even contact op moeten nemen met ons zodat we het dieper gaan uitzoeken voor hem.
Reputatie 4
Badge +1
Hallo Mohammad,
O.K., ik zal de eigenaar van dat nummer volgende week vragen wat u boven aangeeft-
Met vriendelijke groet en goed weekend.
Maarten

Reageer