Vraag

Mobiele bereikbaarheid

  • 17 June 2015
  • 3 reacties
  • 327 keer bekeken

De laatste 2 weken krijg ik steeds meer meldingen dat het bereik wegvalt op twee van onze Zorglocaties.

Degene die belt of wordt gebeld is niet te verstaan het hapert alleen maar.

De adresgegevens van de locatie zijn;

*****weg 2
**** ** Zeist

en

*****weg 50
**** ** Zeist

De nummers van de medewerkers die de problemen al hebben gemeld zijn 06*****539, 06*****654, 06*****386 en 06*****044.

Hopelijk kunnen jullie mij vertellen dat de bereikbaarheid voor deze locaties snel verbeterd.

Admin: i.v.m. privacy gegevens verwijderd 

3 reacties

Goedemorgen,

Welkom op het forum. Ontzettend vervelend dat er problemen zijn bij verschillende medewerkers op deze locaties. Ik heb contact gehad met onze technische dienst en zij gaven aan dat er meer klachten binnengekomen zijn. Met het netwerk en de mast is alles in orde, dit is door onze monteurs uitvoerig getest. Echter is er ergens een stoorzender aan de gebruikte mast, waardoor deze problemen ontstaan. 

Dit is inmiddels bekend bij het Agentschap Telecom en het is nu aan hen om dit probleem voor u en andere klanten op te lossen. De medewerkers kunnen proberen om de telefoons vast te zetten op 'alleen GSM', zodat zij verbinding maken met het 2G netwerk. De verstoring zou hier niet of minder voor moeten komen. Helaas is het voor nu afwachten tot de verstoring is gevonden en verholpen. Excuses voor het ongemak!
Goedemiddag,

Is er al meer duidelijk over de verstoring? Of deze is gevonden of verholpen?
Goedemorgen,

Op dit moment is men nog steeds bezig met het oplossen van het probleem aan de betreffende mast. Mijn collega van de technische dienst zou graag met u in contact willen komen, zodat zij een onderzoek kan laten starten. Ze heeft nog een aantal gegevens van u nodig om uit te laten zoeken waarom het probleem op dit moment nog niet opgelost is. 

Zou u mij in een https:///t5/Over-het-KPN-Forum/Een-priv%C3%A9bericht-versturen-en-ontvangen/m-p/1696#M17 een telefoonnummer willen sturen waarop u bereikbaar bent? Zij zal u dan bellen. Wilt u hier ook uw achternaam bij vermelden? Alvast bedankt!

Reageer