Vraag

multisim op apple watch wilt niet inladen

  • 25 May 2023
  • 7 reacties
  • 49 keer bekeken

Hi,

 

Als ik mijn multisim probeer in te laden op mijn Apple watch krijg ik tijdens het inloggen een foutmelding dat er iets is misgegaan 


7 reacties

Reputatie 3
Badge +2

Hoi @Nevers, welkom op het Zakelijk KPN Forum!

Bedankt voor het het invullen van het klantnummer in je forum profiel. Ik heb direct het account erbij gepakt en zie dat de Multisim activatie wel gereed gemeld is nu. Maar dan moet de koppeling inderdaad nog wel gerealiseerd worden.

Wordt er ook nog een specifieke omschrijving gegeven wat er dan precies is misgegaan? En probeer je ook de Multisim te koppelen via deze instructies?

 

En wellicht nog een aanvullende vraag. Wanneer je via een internetbrowser inlogt op je MijnKPN omgeving, lukt dit wel succesvol?

 

Hi Matthew,

 

Ik volg inderdaad de opgegeven instructies, maar zonder succes. Ik krijg helaas geen specifieke foutmelding, alleen dat er iets is misgegaan. Verder kan ik wel gewoon inloggen in MijnKPN. 

 

Met vriendelijke groet,

Noah Evers

Reputatie 3
Badge +2

En bij welke stap krijg je precies de melding te zien dat er iets is misgegaan? Heb je voor mij ook het type Apple watch waar je de multisim aan wilt koppelen?

Hi Matthew,

 

Zie de bijvoegde afbeelding. Gebeurt gelijk na het inloggen. Heb die nieuwste Apple watch.

 

Hi Matthew,

 

Heb je een update voor me?

Reputatie 3
Badge +2

Goedemorgen,

Excuus voor de late reactie. Wij zijn in het weekend of op feestdagen niet actief op het forum vandaar dat ik nu pas weer kan reageren.

Staat op jouw iPhone nu de optie ‘private relay’ geactiveerd? Deze functie kan er namelijk voor zorgen dat de installatie niet voltooid kan worden. Mocht je ondersteuning willen voor het deactiveren van de functie kan je eventueel ook contact opnemen met de servicedesk van Apple.

Hi Matthew,

 

Private relay stond aan mijn kant al uit, dus helaas :( .Verder nog oplossingen? 

Met vriendelijke groet,

Noah Evers

Reageer