Vraag

Naam bij bellen

  • 17 November 2022
  • 6 reacties
  • 117 keer bekeken

Beste lezer,

Als ik mensen bel met mijn zakelijke nummer komt de naam van 1 van mijn bedrijven bij de mensen op de telefoon ipv alleen mijn nummer. Hoe kan ik dit wijzigen want het is erg vervelend voor mensen en nemen dan vaak de telefoon niet op 

 

MvG Anita


6 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag @AnBo,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum! 
Als ik het goed begrijp wil je de nummerweergave van je nummer aanpassen, toch? 

 

Wil je het mobiele nummer en klantnummer in het forumprofiel invullen? 
Dan pak ik het abonnement erbij en kijken we hoe we dit kunnen regelen.. 

Beste Rick,

 

Mijn klantnummer: 40103202202

Mijn mobiel nummer: 06-11274810

 

Alvast bedankt.

MvG Anita

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen Anita, 

Bedankt voor de gegevens! 
Ik bedoel eigenlijk dat je de gegevens in jouw forumprofiel in kan vullen. Dat is natuurlijk nog steeds mogelijk en dan kan je de gegevens uit bovenstaande reactie verwijderen. Ik heb de aansluiting bekeken en ik zie dat het een particulier abonnement is. Nummerweergave staat aan, maar in dit account is geen bedrijfsnaam bekend.,

Ik vermoed daarom dat dit gebeurd vanuit het bedrijfsprofiel bij Google. Als je nummer daar bekend is kan het zijn dat het vanuit het bedrijfsprofiel herkend wordt bij de mensen die je belt. Op de Google-bedrijfsprofiel Help pagina vind je onder ‘Een bedrijfsprofiel bewerken’, onder het kopje ‘Telefoon’, instructies voor ‘het telefoonnummer in uw bedrijfsprofiel verbergen’.  Ik adviseer je om deze instructies te volgen. 

Ik heb alles bekeken en bij mijn telefoonnummer krijg ik niet te zien dat ik het kan verbergen. Staat wel bij de informatie dan het kan maar helaas niet te vinden. 

Reputatie 7
Badge +6

Hey Anita, 

Wat vreemd dat deze optie er niet bij staat! 
Heel eerlijk gezegd durf ik dan ook niet te zeggen waar de vermelding vandaan komt. Een alternatief is wellicht om anoniem te bellen, maar de ervaring leert dat er ook veel mensen zijn die dat soort telefoontjes ook niet aannemen natuurlijk. 

Hallo Rick,

 

Dank je wel voor je reactie. Ik kijk wel even verder hoe ik dit opgelost krijg.

MvG Anita

Reageer